Gelecek sene olsun23.00 çok geç:Ben 4. puan durumunu açıklarım gelecek hafta bu saatlerde.
![]()
İmkansız.Aaa geçen de erken yolladım ama en sonda açıklandı.![]()
Son sonuç gecelerimiz. Tadını çıkar.Bakalım bu gece full burada olmayı ümit ediyorum..![]()
Önceden de söylemiştim Merve Özbey’in canlı performanslarını sevemiyorum üzgünüm. Duman, Helal Ettim falan oylamak nasip olur umarım ileride. :/
Geçen hafta @Emre Ozansoy a sabahın erken saatlerinde yollamıştım eminim benden sonra da yollayan olmuştu.İmkansız.Sen hep son güne bırakıyorsun.
![]()
@12.Adam
16 p Pinhani
15 p Manga
14 p M v Ö
13 p Tarkan
12 p Yeni Türkü
11 p Mfö
10 p Teo & Atiye
9 p Candan Erçetin
8 p Edis
7 p Tuğba Yurt
6 p Hadise
5 p Ebru Gündeş
4 p İzel
3 p Serdar Ortaç & Hande Yener
2 p Merve Özbey
1 p Model
Ben oy sırasına göre atmamıştım.Geçen hafta @Emre Ozansoy a sabahın erken saatlerinde yollamıştım eminim benden sonra da yollayan olmuştu.Oy sırasına göre yayınlamadığın belli heyecan katmak için yapıyorsun inkar etme işte.
![]()
Çaktırmayalım ama şimdi ilk gün gönderenle son gün gönderenin yerlerini değiştirmem de çok zor. 16 kişisiniz şuan. Yarışmacı sayısı biraz daha azalırsa o zaman daha çok oynama yapılabilir.Geçen hafta @Emre Ozansoy a sabahın erken saatlerinde yollamıştım eminim benden sonra da yollayan olmuştu.Oy sırasına göre yayınlamadığın belli heyecan katmak için yapıyorsun inkar etme işte.
![]()
Oha teşekkür ederim.İlk sonuç gecen nasıl geçiyor?
------
@Özgür
15 puan: İzel
14 puan: Merve Özbey
13 puan: Teoman
12 puan: Yeni Türkü
11 puan: Candan Erçetin
10 puan: Mor ve Ötesi
9 puan: Edis
8 puan: Hadise
7 puan: Ebru Gündeş
6 puan: Tuğba Yurt