Emre Ozansoy
Moderatör
Sakin, daha oyları açıklamaya bile başlamadın.Allahım geliyorlar bana. Çıldırtmayın adamı.
Sakin, daha oyları açıklamaya bile başlamadın.Allahım geliyorlar bana. Çıldırtmayın adamı.
Bana bu yaptığını unutmayacam SANADA UNUTTURMAYACAMAy ne cezası. 1 oy gelmemiş olur, bu da benim işime gelir.
Bana bu yaptığını unutmayacam SANADA UNUTTURMAYACAM
Hep @Emre Ozansoy yüzünden işte hep o yapıyo benim suçum yok amir beyAllahım geliyorlar bana. Çıldırtmayın adamı.
Yeterince korkutucu bir mesaj bence.Hadise elenecek gibi
Geçen haftadan sonra gelen şarkıya bak gerçi Tarkan içinde tehlike çanı var bence (puanım hakkında spoi yiyin)
Bu bir şaka veya ciddi bir mesaj olabilir...
Benim ne suçum var be? 😱 Oyları göndermeyen ve bizi bekleten sensin.Hep @Emre Ozansoy yüzünden işte hep o yapıyo benim suçum yok amir bey
Gerçekleşirse kaymaklı bisküvit olurYeterince korkutucu bir mesaj bence.
Eğitim Bilimleri’ne de girdin mi?Beni bu hafta pas geçin , bugün kendimi sağlam dayak yemiş gibi hissediyorum . Şarkıları içime sinerek dinlemeden oy verirsem kendimi kötü hissederim. Diğer haftaya artık nasipse.
Daha 15 dk var susarsanız oylarımı göndereceğim aa çok tuttunuz beni salmıyosunuz ki beni oylarımı göndereyim musallat oldunuz @keremBenim ne suçum var be? 😱 Oyları göndermeyen ve bizi bekleten sensin.
Geçen sezon tahminlerin tutuyordu ama. Bence şapkayı önüne alıp düşünsünler. @slhttnmtl @TolstoyevskiGerçekleşirse kaymaklı bisküvit olur
Gönder be, seni tutan mı var.Daha 15 dk var susarsanız oylarımı göndereceğim aa çok tuttunuz beni salmıyosunuz ki beni oylarımı göndereyim musallat oldunuz @kerem
Şimdi tutmayacakGeçen sezon tahminlerin tutuyordu ama. Bence şapkayı önüne alıp düşünsünler. @slhttnmtl @Tolstoyevski
Dur dur bunu o manada yazmamıştım tamami ile kızdırma amaçlıydı ama tabi bir anda içime doğmuş olabilirGeçen sezon tahminlerin tutuyordu ama. Bence şapkayı önüne alıp düşünsünler. @slhttnmtl @Tolstoyevski
Sende mi...Dur dur bunu o manada yazmamıştım tamami ile kızdırma amaçlıydı ama tabi bir anda içime doğmuş olabilir
Bisküvi yüzünden gideceğim kalpten... Bu nasıl tahmin 😡Gerçekleşirse kaymaklı bisküvit olur
Evet hem Gk - Gy , hem de Eğitim Bilimleri'ne girdim. Senin sınavın nasıl geçti?Eğitim Bilimleri’ne de girdin mi?
Bu hafta şansımı yüksek görüyorum açıkçası diğer coverlara göre.Cover şarkılar hep orjinalleriyle karşılaştırıldığı için dezavantajlı başlıyorlar. Ama bu hafta hem cover hemde akustik şarkılara doyduk sayenizde.
Laaa sohbet edeceğine oy ver oyy @keremEvet hem Gk - Gy , hem de Eğitim Bilimleri'ne girdim. Senin sınavın nasıl geçti?
Gönül Dağı deyince bu forumda aklıma bir isim direk geliyor @emreemreu 😇Bu hafta şansımı yüksek görüyorum açıkçası diğer coverlara göre.
Başta bir kolay gibi gelmişti ama konuştukça yanlışlar çıkıyor. Öğrenme ve Gelişim zordu.Evet hem Gk - Gy , hem de Eğitim Bilimleri'ne girdim. Senin sınavın nasıl geçti?