Aaa geçmiş olsun yat uyu dertlerinden arınırsınTelefonun ekranı gitti.Koruyucusu mu gitti, normal ekranı mı bilmiyorum, ondan sinirliyim.
![]()
Aaa geçmiş olsun yat uyu dertlerinden arınırsınTelefonun ekranı gitti.Koruyucusu mu gitti, normal ekranı mı bilmiyorum, ondan sinirliyim.
![]()
Seni göndermeden gözüme uyku girmez bu gece.Aaa geçmiş olsun yat uyu dertlerinden arınırsın![]()
Gidiyom diyom ya o kadar zaten, istersem final puanı alayım yine de yolcuyumSeni göndermeden gözüme uyku girmez bu gece.![]()
Yarışmanın sonucunu bilmen ve kabul etmen güzel bir şey.Gidiyom diyom ya o kadar zaten, istersem final puanı alayım yine de yolcuyum![]()
Adam mısın süslü burjuva?Yarışmanın sonucunu bilmen ve kabul etmen güzel bir şey.![]()
Sana 11 farklı şekilde babay diyoruz.Adam mısın süslü burjuva?
Patlar o pasta bebek suratında
Kıvır durma tatminsiz diva
Yolu kapatma
Hadi bye bye
Telefonuna veriyorum
Beni bu hafta pas geçin , bugün kendimi sağlam dayak yemiş gibi hissediyorum .
30 dk da 15 şarkı dinlicen 🤔Beni bu hafta pas geçin , bugün kendimi sağlam dayak yemiş gibi hissediyorum .Şarkıları içime sinerek dinlemeden oy verirsem kendimi kötü hissederim.
Diğer haftaya artık nasipse.
Sadece recap kısımlarını dinleyerek oy vermeyi sevmiyorum abi.30 dk da 15 şarkı dinlicen 🤔
Mesaj trafiğinden yüzünden köprü kilit olmuş vaziyette.Berkcim en önemli görevini yaptın mı? Madalya 😇
Aktif olduğun halde oy göndermeyen sensin be.
Beni resmen cezalandırıyorsun.
İftira atmayın bana en son msj yolluyonuz ondan gecikiyorum @kerem bana mesajı dün yolladıAktif olduğun halde oy göndermeyen sensin be.Biz senin hakkını niye yiyelim?
![]()
Etiket + Mesaj.İftira atmayın bana en son msj yolluyonuz ondan gecikiyorum @kerem bana mesajı dün yolladı![]()
Sen değil miydin en iyi şarkılara en kötü puanı ver diyenBeni resmen cezalandırıyorsun.![]()
Tarihi salladım laEtiket + Mesaj.Etiketi de illaki görüyorsundur.
![]()
Ay ne cezası.Sen değil miydin en iyi şarkılara en kötü puanı ver diyeçekin şimdi cezanızı @Emre Ozansoy
Sen değil miydin en iyi şarkılara en kötü puanı ver diyençekin şimdi cezanızı @Emre Ozansoy
------
Tarihi salladım la![]()
Allahım geliyorlar bana. Çıldırtmayın adamı.Ay ne cezası.1 oy gelmemiş olur, bu da benim işime gelir.
![]()