Kolay gelsin bekliyoruz @slhttnmtlSlhttnmtl ile Bul Bakalım İlk Bölümüyle Pazartesi Akşamı MYD TV'de.
İlK bölümüne ben konuk oluyorum. Yarışma ile ilgili detaylar aşağıdakı konuda bulunmaktadır. Yarışmaya katılmak istiyorsanız aşağıdakı konuya katılmak istediğiniz yazabilirsiniz.
M TV - slhttnmtl ile Bul Bakalım - Pazartesi 18.45 | MYD TV - Yeni Yarışma
Gün geçmiyor ki forumda yeni bir yarışma daha olmasın. :A İlk olarak programın fikir babası @Mircan Saye'ye hem program için hem de teklifi bana güvenip getirdiği için teşekkür ediyorum. :bhr: Prgrama gelecek olursak programımız 7 tane etaptan oluşuyor, bunlar: İlk etabımız olan 'Kaç Doğru...fav10.net
Forumun yarışmalarda Altın çağını yaşadığı dönemde bizim kanalda da bir yarışma görücüye çıkıyor. Diğer yarışma sunan arkadaşlara (@xdragxx , @kerem , @Dosi ) kolaylık diliyorum.🙂
@slhttnmtl @Çiğdem @781Ens @12.Adam @kerem @Doğan @Gerekli24 @Dosi @Emre Ozansoy @Tolstoyevski @denizz19 @xdragxx @Özgür @phoebebuffay @Angelica @BARON男爵 @The_Erinch @Aserat @Yiğitt @Turkuazz @Hazem @ozmoturk @offensive @Sherlock @seyfullXh @mesmeso @emreemreu @batuhankaralar @Zeyno @Cervantes @Alos @xBUGRAx @Araf @eskici @tolgab @serhatt @MayısKralı @xemrexxx @EmreCan @Silinmiş Üye @bazinga @-potterhead- @MEnes @Maskeli Fedai @AteşBöceği @pompy ...
Seni 5 kuruşsuz yollıcam Çok teşekkürler bu aradaKolay gelsin bekliyoruz @slhttnmtl
Aa 100 yaşındasın daha çocuklar duruyo mu Neyse o zaman sana helalinden 1 milyon
1 milyon veriyim de o serhat'ın kocasının dişinin kovuğuna yetmez
Ben evlenmeyi düşünmüyorum.
Ben evlenmeyi düşünmüyorum.
Olmaz şu serhatın başını bağlayalım sevaba girersiniz1 milyon veriyim de o serhat'ın kocasının dişinin kovuğuna yetmez
Uzak dur benden. .ssOlmaz şu serhatın başını bağlayalım sevaba girersiniz
Yarın çöpçatanlara bi mesaj atıyım bari İllaki buluruz şöyle alımlı çalımlı birisiniOlmaz şu serhatın başını bağlayalım sevaba girersiniz
Hoşt be. .ss
Ne ara çocuk yaptın 😱
Yarın çöpçatanlara bi mesaj atıyım bari İllaki buluruz şöyle alımlı çalımlı birisini
Günahkar biri olsunda hem ceza olur hemde gariban birinin günahına girmeyelimUzak dur benden. .ss
Evlendiricem çocuklar sizsiniz beeNe ara çocuk yaptın 😱
Nerde zibidi, it varsa toplayıp getirem o zamanGünahkar biri olsunda hem ceza olur hemde gariban birinin günahına girmeyelim
------
Evlendiricem çocuklar sizsiniz bee
Kız sen ölmeyi bayılmak mı sanıyon, ben herkeslerden günahsızım.Günahkar biri olsunda hem ceza olur hemde gariban birinin günahına girmeyelim
------
Evlendiricem çocuklar sizsiniz bee
Adımı çıkaran sensin.
En çok @Maskeli Fedai çıkardı adını Diyarbakır ın surlarına çıkmışsınız hep arada @Özgür de katılmış sizeAdımı çıkaran sensin.
İkisi de bana aşık. .ssEn çok @Maskeli Fedai çıkardı adını Diyarbakır ın surlarına çıkmışsınız hep arada @Özgür de katılmış size