O zaman seni orjinali ile başbaşa bırakıyorum. Şarkının klibinde geçen senelerde skandala sebep olan bir oyuncu da var. Hem de Yusuf Çim'in dizisinde rol alan.O değil de ben bu sahne ile şarkıyı sevmeye başladım. @slhttnmtl
O zaman seni orjinali ile başbaşa bırakıyorum. Şarkının klibinde geçen senelerde skandala sebep olan bir oyuncu da var. Hem de Yusuf Çim'in dizisinde rol alan.O değil de ben bu sahne ile şarkıyı sevmeye başladım. @slhttnmtl
Hhahah ayy iyi bari bu sefer yaptım cahillikte birisi bana eşlik etti @12.AdamBen de tam emin olamadım baktım
Kim olduğunu anlamadım? 😱O zaman seni orjinali ile başbaşa bırakıyorum. Şarkının klibinde geçen senelerde skandala sebep olan bir oyuncu da var. Hem de Yusuf Çim'in dizisinde rol alan.
01:50'de belli oluyor aslında. Murat Başoğlu. Mine Tugay'ın partneriydi sanırım.Kim olduğunu anlamadım? 😱
Y*suf Ç*m o. 😡O zaman seni orjinali ile başbaşa bırakıyorum. Şarkının klibinde geçen senelerde skandala sebep olan bir oyuncu da var. Hem de Yusuf Çim'in dizisinde rol alan.
Bari sen bu diziyi savunma Selocan.Twitter'a gir ve AsDor yaz sadece.
Evet o. Çilek Kokusu... Ne güzel diziydi ya.01:50'de belli oluyor aslında. Murat Başoğlu. Mine Tugay'ın partneriydi sanırım.
Sen Yusuf Çim'e anti olduğun için @Emre Ozansoy da Sertab'a anti oldu sanırım.Y*suf Ç*m o. 😡
Yok yok adam twitter'da çok konuşuluyor ondan dedimBari sen bu diziyi savunma Selocan.
Yusuf Çim'in en uzun süren dizisiydi sanırım. @slhttnmtlEvet o. Çilek Kokusu... Ne güzel diziydi ya.
Hayır. Akrep en uzun sürdü.Yusuf Çim'in en uzun süren dizisiydi sanırım. @slhttnmtl
3 bölümcük farkla.Hayır. Akrep en uzun sürdü.
Evet. Ama Çilek Kokusu > Akrep.3 bölümcük farkla.
Demet Özdemir faktörü.Yusuf Çim'in en uzun süren dizisiydi sanırım. @slhttnmtl
Adamın adı bile kudurtmaya yetiyor...Y*suf Ç*m o. 😡
Antep'te tesadüfen denk gelmiştim bende. Klişe ve klasik yaz dizisiydi ama fena değildi denilebilir.Evet. Ama Çilek Kokusu > Akrep.
No 309, Hayat Sevince Güzel, N'olur Ayrılalım ve 4N1K'dan sonra en iyi yaz dizisi.Antep'te tesadüfen denk gelmiştim bende. Klişe ve klasik yaz dizisiydi ama fena değildi denilebilir.
Güzel espri.Adamın adı bile kudurtmaya yetiyor...
Seviyor Sevmiyor, Yüksek Sosyete ve diğerleri.No 309, Hayat Sevince Güzel, N'olur Ayrılalım ve 4N1K'dan sonra en iyi yaz dizisi.
Onları pek sevmiyorum.Seviyor Sevmiyor, Yüksek Sosyete ve diğerleri.