Malzeme bulursam yaparımArtık yapmıyorsun çünkü.
Malzeme bulursam yaparımArtık yapmıyorsun çünkü.
Aynen tüm dizilerinde kalite sıfır ama yine 3 5 bir şeyler aldı.
Oha artık 😱
@Çiğdem'in amatör parlağını tanıyamadık diye cahil olduk.TRT'nin abuk subuk dizilerinde oynamış. Ama Best Model.
Yıldızı daha yeni yeni parlıyor, ama bu sezon baya bir konuşuldu. İlla ki bir yerden duyardın bencce.@Çiğdem'in amatör parlağını tanıyamadık diye cahil olduk.
Ne ara, nerede konuşuldu? Yıldızının parladığını düşünmüyorum. Oyunculuğu da çok kötüdür şimdi. @ÇiğdemYıldızı daha yeni yeni parlıyor, ama bu sezon baya bir konuşuldu. İlla ki bir yerden duyardın bencce.
Yabancı dizi san diye ingilizcesini yazmış işteÇukur bu ayoll holde ne yabancı dizi sandım @eskici
Kendi dizisine dahi laf soktu? 😲 @Emre Ozansoy2. bölümde yayından kalkan Ezra, 4 bölümde 0 reytingle final yapan Servet ve 7 hafta 0 reytingle sürünen Akrep dahil mi.
Ay işte Kardeşlerim'de parladı yıldızı. Partneri ile gündem oluyorlar falan.Ne ara, nerede konuşuldu? Yıldızının parladığını düşünmüyorum. Oyunculuğu da çok kötüdür şimdi. @Çiğdem
Bu çocuk şuan çok popüler @slhttnmtl @Emre OzansoyNe ara, nerede konuşuldu? Yıldızının parladığını düşünmüyorum. Oyunculuğu da çok kötüdür şimdi. @Çiğdem
Konu Yusuf Çim gibi kaliteli bir isim olunca Akrep'e bile laf ediyor. Ben alıştım artık. Hatta finalde Akrep Ferda hak ettiği gibi ölünce bölüme laf etmişti.Kendi dizisine dahi laf soktu? 😲 @Emre Ozansoy
Holde diye diziyi googlede aratıyorum bende @12.AdamYabancı dizi san diye ingilizcesini yazmış işte
Ay işte Kardeşlerim'de parladı yıldızı. Partneri ile gündem oluyorlar falan.
Sertab'ın Rüya şarkısı bu dizide çalıyordu diye biliyorum. Yine Sertab'ı sömüren 5000. bir dizi daha.Bu çocuk şuan çok popüler @slhttnmtl @Emre Ozansoy
Benim dizim başrollerinde Demet Akbağ, Evrim Alasya ve Bekir Aksoy'un bulunduğu Akrep, gerisş ilgilendirmez.Kendi dizisine dahi laf soktu? 😲 @Emre Ozansoy
Benim dizim başrollerinde Demet Akbağ, Evrim Alasya ve Bekir Aksoy'un bulunduğu Akrep, gerisş ilgilendirmez.
Nesi popüler. Ben tanımıyorsam popüler falan değildir. Hala çömez bir dizide oynuyor üstelik.Bu çocuk şuan çok popüler @slhttnmtl @Emre Ozansoy
Evet, doğru biliyorsun.Sertab'ın Rüya şarkısı bu dizide çalıyordu diye biliyorum. Yine Sertab'ı sömüren 5000. bir dizi daha.
Twitter'a gir ve AsDor yaz sadece.Nesi popüler. Ben tanımıyorsam popüler falan değildir. Hala çömez bir dizide oynuyor üstelik.
Güzelim şarkıyı da katletmişler o karga sesleriyle.Evet, doğru biliyorsun.
O değil de ben bu sahne ile şarkıyı sevmeye başladım. @slhttnmtlGüzelim şarkıyı da katletmişler o karga sesleriyle.
Ben de tam emin olamadım baktımHolde diye diziyi googlede aratıyorum bende @12.Adam