O dahi kurtaramamış demek ki.Demet Özdemir faktörü.
------
İzlememişsindir kesin.Onları pek sevmiyorum.
O dahi kurtaramamış demek ki.Demet Özdemir faktörü.
İzlememişsindir kesin.Onları pek sevmiyorum.
Zibidi mi dedin sen
Senin izlediğin dizideki zibidiyle herhangi bir farkı yok.
ikisinide izlemiştim yüksek sosyete biraz haksızlık ettiler bence @Emre OzansoySeviyor Sevmiyor, Yüksek Sosyete ve diğerleri.
Şimdi de var be güzelleriikisinide izlemiştim yüksek sosyete biraz haksızlık ettiler bence @Emre Ozansoy
Eskiden güzel yaz dizileri oluyordu şimdi çok o @slhttnmtl
En son Dolunay vardı, ondan sonrası yok gibi bir şey.ikisinide izlemiştim yüksek sosyete biraz haksızlık ettiler bence @Emre Ozansoy
Seviyor Sevmiyor izlemedim ama Yüksek Sosyete izledim, onda da Ozan ve Engin dışında işe yarayan bir şey yok. Hikaye de klişe.O dahi kurtaramamış demek ki.
------
İzlememişsindir kesin.
Çilek Kokusu kadar klişe değil. YS tam tersine diğerlerine göre daha az klişe bir yaz dizisiydi.Seviyor Sevmiyor izlemedim ama Yüksek Sosyete izledim, onda da Ozan ve Engin dışında işe yarayan bir şey yok. Hikaye de klişe.
Dolunay'da güzeldi bak ama Can Yaman olduğu için.En son Dolunay vardı, ondan sonrası yok gibi bir şey.
Kiraz Mevsimi'ni de unutmayalım. Bu akımın başlangıcıydı çünkü.
Canım dizim.En son Dolunay vardı, ondan sonrası yok gibi bir şey.
Son senelerde en iyisi Afili Aşk, Kimse Bilmez ve Aşk Mantık İntikam oldu. Daha iyisi gelmedi ne yazık ki.ikisinide izlemiştim yüksek sosyete biraz haksızlık ettiler bence @Emre Ozansoy
En son Dolunay vardı, ondan sonrası yok gibi bir şey.
Son senelerde en iyisi Afili Aşk, Kimse Bilmez ve Aşk Mantık İntikam oldu. Daha iyisi gelmedi ne yazık ki.
Her yaz bir romantik komedi buluyorduk ama star da bozdu artık Bu sene kazara aşka bakayım dedim ama sarmadıŞimdi de var be güzelleri
Çok yanlış kanalı ve çok yanlış bir diziyi tercih etmişsin. Yaz dizilerinin adresi FOX. Aşk Mantık İntikam izle çok güzel.Her yaz bir romantik komedi buluyorduk ama star da bozdu artık Bu sene kazara aşka bakayım dedim ama sarmadı
yaz dizielrinin başlangıcı baskan @xemrexxx
Baht Oyunu izle. Sen gibi teyzeler varHer yaz bir romantik komedi buluyorduk ama star da bozdu artık Bu sene kazara aşka bakayım dedim ama sarmadı
yaz dizielrinin başlangıcı baskan @xemrexxx
Aaa bu alamancıda çok cahil derdi @xemrexxx haklıymıs ayoll @slhttnmtl
Bu 3 mesajı okuduktan sonra...
Hem de en karasından
Ben hep haklıyım gızzz )) sizi en iyi ben tarif ederimD E L İ R D İ K.