Mesut'un Türk statüsünde oynaması için bir belgesi varmış sanırım, öyle duymuştum.Mesut zaten Alman milli takımına abone değil mi? Ferdi bizi seçmedi diye biliyorum. Sadece Serdar var galiba.
Ferdi net değil henüz, Serdar'ı bilmiyorum.
Mesut'un Türk statüsünde oynaması için bir belgesi varmış sanırım, öyle duymuştum.Mesut zaten Alman milli takımına abone değil mi? Ferdi bizi seçmedi diye biliyorum. Sadece Serdar var galiba.
Umarım böyle bir belgenin var olduğunu iddia eden kişi Yağız Sabuncuoğlu değildir.Mesut'un Türk statüsünde oynaması için bir belgesi varmış sanırım, öyle duymuştum.
Ferdi net değil henüz, Serdar'ı bilmiyorum.
Paramı var @xdragxxİyi ki varsın Vitor hocam Ali Koç sözünü tutup Bielsa seviyesi getirseydi şimdi günün bir kısmında Fenerbahçe'yi takip edecektim Geldiğin günden beri maçları bile takip etmez oldum, transfer gelişmelerini bile takip etmiyorum
Saçma olmuşUEFA eşleşme kurallarında değişime gitti. Galatasaray eğer ki St. Johnstone'u elerse, Avrupa Ligi Play-Off turunda Fenerbahçe ile eşleşebilecek.
Milliyet
@xdragxx, @HeisenBerg, @batuhankaralar, @bazinga, @emreemreu, @Dosi, @12.Adam, @The_Erinch, @eskici ve diğer Fenerbahçe taraftarları. / @Tolstoyevski, @Sherlock, @Maskeli Fedai, @MasacRE, @MEnes, @Polat Şaşmaz, @Felon, @Bully, @S.G.A.T., @Frank Slade, @BesaleT ve diğer Galatasaray taraftarları.
Yenişemeyip birlikte elenirler ve Türk takımlarının başarısızlığını imkansızlıklar içinde dahi devam ettirirler...UEFA eşleşme kurallarında değişime gitti. Galatasaray eğer ki St. Johnstone'u elerse, Avrupa Ligi Play-Off turunda Fenerbahçe ile eşleşebilecek.
Milliyet
@xdragxx, @HeisenBerg, @batuhankaralar, @bazinga, @emreemreu, @Dosi, @12.Adam, @The_Erinch, @eskici ve diğer Fenerbahçe taraftarları. / @Tolstoyevski, @Sherlock, @Maskeli Fedai, @MasacRE, @MEnes, @Polat Şaşmaz, @Felon, @Bully, @S.G.A.T., @Frank Slade, @BesaleT ve diğer Galatasaray taraftarları.
Bundan 7-8 sene önce bu forumda acaba şampiyonlar Ligi yarı final ya da çeyrek finalinde karşılaşabilirler mi diye konuşurduk. Konu nerelere geldi...UEFA eşleşme kurallarında değişime gitti. Galatasaray eğer ki St. Johnstone'u elerse, Avrupa Ligi Play-Off turunda Fenerbahçe ile eşleşebilecek.
Milliyet
Fener'e en az 3 fark atarızUEFA eşleşme kurallarında değişime gitti. Galatasaray eğer ki St. Johnstone'u elerse, Avrupa Ligi Play-Off turunda Fenerbahçe ile eşleşebilecek.
Milliyet
Zehirli oku attın reis.Fener'e en az 3 fark atarız
Bir Türk takımı Avrupa'da hayatta bizi eleyemez. Bu kadar net konuşuyorumZehirli oku attın reis.
İkinci zehirli ok da geldi, hayırlı olsun.Bir Türk takımı Avrupa'da hayatta bizi eleyemez. Bu kadar net konuşuyorum
Ben konuşmuyorum bu konuda İrlanda takımlarıyla karşılaşmasın diyeİkinci zehirli ok da geldi, hayırlı olsun.
Bence hiç bir Türk takımının İrlanda takımıyla eşleşmesini istememFener'e en az 3 fark atarız
Ancak o eşleşme olursa bir Türk takımı gruplara kalır Tabii Avrupa Ligi, Şampiyonlar Ligi kadar zorlu değil ama yine de bizim takımlar geçemezler orayı daUEFA eşleşme kurallarında değişime gitti. Galatasaray eğer ki St. Johnstone'u elerse, Avrupa Ligi Play-Off turunda Fenerbahçe ile eşleşebilecek.
Milliyet
Goller : Berkan Kutlu, Aytaç Kara, Ömer Bayram...Fener'e en az 3 fark atarız
Fenerbahçe - Galatasaray derbisi olur, ortalık bir güzel karışır.Ancak o eşleşme olursa bir Türk takımı gruplara kalır Tabii Avrupa Ligi, Şampiyonlar Ligi kadar zorlu değil ama yine de bizim takımlar geçemezler orayı da
------
Goller : Berkan Kutlu, Aytaç Kara, Ömer Bayram...