Onu ben lanse ettimAlgı işte.
Onu ben lanse ettimAlgı işte.
Pis cadı. .ssOnu ben lanse ettim
ablasıyımya oyüzdendir afet ben pikacu o oluyorAfet Güçverir'i beklerken de pikaçuyu eklemesi de tuhaftı. Bazen Atoş'u hiç anlamıyorum.
Aaa ne desem bilemedim İyi adın babaanneye çıkmamışYaşlı sananlar vardı beni onun yüzünden @xemrexxx
@kerem de 27 yasındaSen kendine bak be sen çok mu gençsin.
Herif daha az önce buraya gelip pompyın anaokul öüretmeniydi demişAaa ne desem bilemedim İyi adın babaanneye çıkmamış
Benden büyük.@kerem de 27 yasında
Şuan staj yapıyor biraz yoğun, mühendis olup Almanya'ya geleceğim diyordu.ablasıyımya oyüzdendir afet ben pikacu o oluyor
Herkesin kendini sağlama alması lazımHerif daha az önce buraya gelip pompyın anaokul öüretmeniydi demiş
Uydur uydur ipe diz.
2005'liyim ben. Hatta 2006'lı bile olabilirim. Kimlikte yanlış yazmışlar. @Çiğdemİftiracı başı sensin be.
Ufal da cebime gir.2005'liyim ben. Hatta 2006'lı bile olabilirim. Kimlikte yanlış yazmışlar. @Çiğdem
ben 14 15 yasındaykenmi doğdun @xemrexxx @serhatt @Emre Ozansoy @slhttnmtl @Gerekli24 @Alos2005'liyim ben. Hatta 2006'lı bile olabilirim. Kimlikte yanlış yazmışlar. @Çiğdem
2-3 sene sonra doğsa anası yaşında olcakmışsınben 14 15 yasındaykenmi doğdun @xemrexxx @serhatt @Emre Ozansoy @slhttnmtl @Gerekli24 @Alos
Ekli dosyayı görüntüle 106524
Kuyruklu yalan.ben 14 15 yasındaykenmi doğdun @xemrexxx @serhatt @Emre Ozansoy @slhttnmtl @Gerekli24 @Alos
ben 14 15 yasındaykenmi doğdun @xemrexxx @serhatt @Emre Ozansoy @slhttnmtl @Gerekli24 @Alos
Kuyruklu yalan.
Bayramda vermediğiniz harçlıkları dökülün hadi. Gidip çikolata alacağım kendime.2-3 sene sonra doğsa anası yaşında olcakmışsın
15 yaşındasın insan bi telefon bilgisayar falan ister ne çikolatası. Koca adam oldun.Bayramda vermediğiniz harçlıkları dökülün hadi. Gidip çikolata alacağım kendime.