Pis cadı. .ssOnu ben lanse ettim![]()
![]()
![]()
ablasıyımya oyüzdendir afet ben pikacu o oluyorAfet Güçverir'i beklerken de pikaçuyu eklemesi de tuhaftı. Bazen Atoş'u hiç anlamıyorum.![]()
Aaa ne desem bilemedim
Herif daha az önce buraya gelip pompyın anaokul öüretmeniydi demişAaa ne desem bilemedimİyi adın babaanneye çıkmamış
![]()
Benden büyük.
Şuan staj yapıyor biraz yoğun, mühendis olup Almanya'ya geleceğim diyordu.ablasıyımya oyüzdendir afet ben pikacu o oluyor![]()
Herkesin kendini sağlama alması lazımHerif daha az önce buraya gelip pompyın anaokul öüretmeniydi demiş![]()
![]()
![]()
Benden büyük.![]()
Uydur uydur ipe diz.![]()
2005'liyim ben. Hatta 2006'lı bile olabilirim. Kimlikte yanlış yazmışlar.İftiracı başı sensin be.![]()
Ufal da cebime gir.2005'liyim ben. Hatta 2006'lı bile olabilirim. Kimlikte yanlış yazmışlar.@Çiğdem
ben 14 15 yasındaykenmi doğdun @xemrexxx @serhatt @Emre Ozansoy @slhttnmtl @Gerekli24 @Alos2005'liyim ben. Hatta 2006'lı bile olabilirim. Kimlikte yanlış yazmışlar.@Çiğdem
2-3 sene sonra doğsa anası yaşında olcakmışsınben 14 15 yasındaykenmi doğdun @xemrexxx @serhatt @Emre Ozansoy @slhttnmtl @Gerekli24 @Alos
Ekli dosyayı görüntüle 106524
Kuyruklu yalan.ben 14 15 yasındaykenmi doğdun @xemrexxx @serhatt @Emre Ozansoy @slhttnmtl @Gerekli24 @Alos
ben 14 15 yasındaykenmi doğdun @xemrexxx @serhatt @Emre Ozansoy @slhttnmtl @Gerekli24 @Alos
Kuyruklu yalan.![]()
Bayramda vermediğiniz harçlıkları dökülün hadi. Gidip çikolata alacağım kendime.2-3 sene sonra doğsa anası yaşında olcakmışsın![]()
15 yaşındasın insan bi telefon bilgisayar falan ister ne çikolatası.Bayramda vermediğiniz harçlıkları dökülün hadi. Gidip çikolata alacağım kendime.![]()