Aaa handeyle rakibiz falan diye kıskanclıktan şey etmessiniz umarım bu hafta gülşen hanıma söyle onlar aynı jenerasyondan birbirlerine sahip çıksınlar yeni ecünnülere karşı@serhatt ne anlar eski toplamaktan![]()
İğrençsin..
Bence güzel espri
Haklısın ben saraylıyım.![]()
Gemiyle geçerken yalımı ne görmüş onu diyor bana anlatmıstı@serhatt ne anlar eski toplamaktan![]()
Serdar beye her türlü sahip çıkarız merak etme senAaa handeyle rakibiz falan diye kıskanclıktan şey etmessiniz umarım bu hafta gülşen hanıma söyle onlar aynı jenerasyondan birbirlerine sahip çıksınlar yeni ecünnülere karşı![]()
![]()
![]()
Hayal görür ancak oGemiyle geçerken yalımı ne görmüş onu diyor bana anlatmıstı![]()
![]()
![]()
Özel jüri olarak espri yapmanı yasaklıyorum.Galatasaraylı mı![]()
Siz ne anlarsınız espriden beÖzel jüri olarak espri yapmanı yasaklıyorum.![]()
Bunun için özel eğitim falan aldın mı?Siz ne anlarsınız espriden be![]()
Bully yoklunda bir serdarcı buldum @MasacRE @Maskeli Fedai @dreamy @kerem @serhatt bu çocuk oklavamın koruması altında şu devirde altın bulmus gibi aynı hesaptayım şuanSerdar beye her türlü sahip çıkarız merak etme sen
------
Hayal görür ancak o![]()
Yok doğuştan geliyorBunun için özel eğitim falan aldın mı?![]()
Tepe tepe kullan, gerçi Murat Dalkılıç'la rakip olacaktanız ama 1 hafta farkla kaçırdı. O da kötü esprilerinin cezası olsun.Bully yoklunda bir serdarcı buldum @MasacRE @Maskeli Fedai @dreamy @kerem @serhatt bu çocuk oklavamın koruması altında şu devirde altın bulmus gibi aynı hesaptayım şuan![]()
![]()
![]()
Erken doğumdan dolayıdır herhalde.Yok doğuştan geliyor![]()
Oklavayı da arkama aldım kimse beni durduramaz artıkBully yoklunda bir serdarcı buldum @MasacRE @Maskeli Fedai @dreamy @kerem @serhatt bu çocuk oklavamın koruması altında şu devirde altın bulmus gibi aynı hesaptayım şuan![]()
![]()
![]()
Sen al bunu ben yokken emanet dursunOklavayı da arkama aldım kimse beni durduramaz artık![]()
Tamamdır
İsimden bilemedim, dinlemek lazımTutuklu şarkısını iptal ettim ama yine bir diğer Sezen Aksu şarkısı ile geldim Güvercin şarkısı![]()
@eskici nin müzik zevki de en az esprileri kadar kötü demek kiBully yoklunda bir serdarcı buldum @MasacRE @Maskeli Fedai @dreamy @kerem @serhatt bu çocuk oklavamın koruması altında şu devirde altın bulmus gibi aynı hesaptayım şuan![]()
![]()
![]()
Espri yaptığında @Araf a da haber ver bari, üzülüyordu o da eskisi gibi espri yapmadığını görünceGalatasaraylı mı![]()
İğrenç demek bile az kalır.Bence güzel espri![]()
Gemiyle geçerken yalımı ne görmüş onu diyor bana anlatmıstı![]()
![]()
![]()
Hoşttt ben yalı görmüş insanım be siz ne bilirsiniz allahın fukaraları.Serdar beye her türlü sahip çıkarız merak etme sen
------
Hayal görür ancak o![]()
Serdarla senin kafanda kırarım o oklavayı. .ssBully yoklunda bir serdarcı buldum @MasacRE @Maskeli Fedai @dreamy @kerem @serhatt bu çocuk oklavamın koruması altında şu devirde altın bulmus gibi aynı hesaptayım şuan![]()
![]()
![]()
Bu o muymuş hatırlamıyorum.@serhatt bu hafta konusunun altında efsanesiniz diye yorum yaptığın şarkıyla yarışıyorum, tam puanımı ver artık.![]()
Numara yapma be.Bu o muymuş hatırlamıyorum.![]()