Umarım forumdan zevk alırsın
Hoş geldin, bende İzmit'te yaşıyorum. @cehennet
Kartepe bana biraz ters gerçi ama çok da uzak sayılmaz.
İyi bari bu sene aynı ismi sevmemişiz
Forumumuza hoş geldin @cehennet Umarım kalıcı olursun ve keyifli vakit geçirirsin.
Falcao'nun yerini Mostafa Mohamed doldurdu sayılır hatta onun önüne bile geçti ama yakışıklılık bakımından diyorsan orasını bilemem artık Yine de üç büyüklerden hangisi senin için bir adım önde yoksa hepsine nötr olanlardan mısın
4 Temmuz 2020'de katılıp daha yeni tanışma konusu açmak da iyiymiş
Tekrardan hoşgeldin o zaman. Bir ara seni daha iyi tanımak için forumun hit canavarı konusu olan Cevapsız Sorular'a alabiliriz @Dosi O potansiyeli gördüm...
@cehennet Merbaha Irmak tekrar hoşgeldin foruma senle az az muhabbetimiz olmuştu ama tanışmamıştık konu açman çok iyi olmuş bende kendimi tanıtayım adım Melek 37 yaşındayım Kayseriliyim ve orda yaşıyorum etkinlikleri sevmene çok sevindim iyi eğlenceler iyi forumlar diliyorum
Olur olur iyi olacaktır. Sanatsal eserlerle aran nasıldır, ne gibi eserler tüketirsin...
Hoş Geldin Aramıza Irmak
Öncelikle hosgeldin Irmak. Sunu söylemeliyim ki nickin gerceten cok yaratici ve güzel. Umarim kalici olursun, MS'de jürili konustuk zaten haftaya basliyoruz kismetse.
Keyifli bir olaya vesile olmuşuz 😇😇😇
Ayyy bunlar hep safozluktan işteHoşgeldin Irmak, 1 senedir pek aktif göremiyorduk seni umarım şimdi bol bol görürüz forumda.
Merhaba ben Emre
Bu da senin feykin dimiAyyy bunlar hep safozluktan işte
Bir dişinin Falcao transferine sevinip onun sakatlık durumunu bilmesinden şüphelenilmeliydi
Hele zekiyim diye geçinen serhat, adam hep Kocaeli den bahsetmiş umut gibi nasıl anlamadın
öfksksmdmdkx kahkaha atıyorum sayende cnmAyyy bunlar hep safozluktan işte
Bir dişinin Falcao transferine sevinip onun sakatlık durumunu bilmesinden şüphelenilmeliydi
Hele zekiyim diye geçinen serhat, adam hep Kocaeli den bahsetmiş umut gibi nasıl anlamadın
Evet @xemrexxx benim feyk hesabım haberiniz yok mu?Bu da senin feykin dimi
Onları görmedim bee Aramızdan bi akıllısı da çıkmamışAyyy bunlar hep safozluktan işte
Ben fake hesap açarsam yakalanmamBu da senin feykin dimi
Ayyy bunlar hep safozluktan işte
Ben zekiyim de dolandırıcılık iyice ayağa düştüğü için böyle basit şeyleri anlamakta güçlük çekiyorum.Ayyy bunlar hep safozluktan işte
E bak 2 senedir yakalanmıyon Bi de safız ya eş zamanlı yazıyonBen fake hesap açarsam yakalanmam
Kız kaknem olan @Aserat şimdi bizi de fake sanıp banlıcaklar susSanada malzeme çıktı he susmazsın artık pis kaknem
Kız kaknem olan @Aserat şimdi bizi de fake sanıp banlıcaklar sus
Hep dediğim gibi ;Benim fake yok senin varmı bilemicem
Hep dediğim gibi ;Ekli dosyayı görüntüle 106454
Benim fakemsin işte sus aaaa çaktırmaBen fake hesap açarsam yakalanmam
Benim fakem oBenim fake yok senin varmı bilemicem
Anam fake olan sensin, bak çok da akıllıBenim fakemsin işte sus aaaa çaktırma