Acun abimiz bize L&M'yi getirdi Halka'yı neden olmasın... Zaman gösterecek artık, hayırlısı...![]()
Melisa yada Yasemin izlemeli Halka'yı. En kestirme yol bu.
Acun abimiz bize L&M'yi getirdi Halka'yı neden olmasın... Zaman gösterecek artık, hayırlısı...![]()
Sahi o ne garip bir muhabbet, para nelere kadir... Kızlarının canı çekti diye yıllar önce biter dizileri başlattı adam, heey gidi hey...Melisa yada Yasemin izlemeli Halka'yı. En kestirme yol bu.![]()
Sahi o ne garip bir muhabbet, para nelere kadir... Kızlarının canı çekti diye yıllar önce biter dizileri başlattı adam, heey gidi hey...![]()
Özellike L&M sayesinde iyice ilerleyecek bu durum. Ben ve benim gibi L&M için çekinmeden üyelik almak isteyen çok insan olacak.Çok güzel reklam yaptı Acun. Helal olsun derim sadece.![]()
Özellike L&M sayesinde iyice ilerleyecek bu durum. Ben ve benim gibi L&M için çekinmeden üyelik almak isteyen çok insan olacak.![]()
Yoook yok biz erimeyiz, her daim sağ salim pusuda bekledik yıllarca... Her sene 9 Şubat'da yıl dönümünde diziyi Twitter'da gündeme sokan bir tayfadan bahsediyoruz...O kitle zamanla eridi diye düşünüyorum. O dönemki kitle ile şuan ki kitle 1/10 seviyesindedir.![]()
Yoook yok biz erimeyiz, her daim sağ salim pusuda bekledik yıllarca... Her sene 9 Şubat'da yıl dönümünde diziyi Twitter'da gündeme sokan bir tayfadan bahsediyoruz...10/10 seviyesi olmasa bile 7/10 vardır bence.
![]()
Ben belki bir fanım ama tam olarak objektif konuşmayı başarabilen bir sanatseverim de...Sen bir fan olduğun için gerçekleri göremiyorsun diye düşünüyorum. Umarım ben yanılırım.![]()
Ben belki bir fanım ama tam olarak objektif konuşmayı başarabilen bir sanatseverim de...Ha belki yanılırım bilemiyorum ama L&M yayına girdiğinde Exxen'de üyelik sayısında ciddi bir artış olacağına eminim...
![]()
Yani rakam olarak kestiremiyorum ama gözle görülür şekilde artış olacağı kesin.Kac bin beklentin var. Maç 50 k diyorum ben.![]()
Yani rakam olarak kestiremiyorum ama gözle görülür şekilde artış olacağı kesin.![]()
Aynen açıklasın da elle tutulur veriler öğrenelim. Ha şuan pek önemli değil tabi bizim için ama L&M yayınlandığında en azından elimizde veri olsa fena olmazdı.Exxen zaten 1 milyon + indirilmiş. Acun açıklamadan öğrenmemiz pek mümkün görünmüyor indirme sayısını. Çünkü indirme sayısı 1m'den direkt 5m'e çıkıyor. Izlenmeler de gözükmüyor. Umarım Acun açıklar rakamları. 7 noter bilmem kim aracılığıyla.![]()
Hoşgeldiniz kalıcı olmanız temennilerini sunmayacağım çünkü zaten bizden biri olmuşsunuz bile çabuk Kaynaşmışssınız Forumla benim yıllardır yapamadığımı yapmışsınız adeta tebrikler😉
Bu sene başardım kaynaşmayı daha önce uzaktan bakıyordun😀😀😁Hoşbulduk teşekkürler. Öyle gelişi güzel sohbet ediyoruz. Ekstra yaptığım bir şey yok yaa. Biraz vakit ayırmak gerekiyor. Bence sende kaynaşmışsın. Forumu yönlendirip konu açıyorsun.🙂
Bu sene başardım kaynaşmayı daha önce uzaktan bakıyordun😀😀😁
Vardı ama o zaman ki benle şimdiki ben bir değilim yıllar çok şeyi alıp götürdü benden sen sor ben anlatırım merak ettiklerini😉Tanışma konun var mı? Senin hakkında bilgi alayım.😛
Vardı ama o zaman ki benle şimdiki ben bir değilim yıllar çok şeyi alıp götürdü benden sen sor ben anlatırım merak ettiklerini😉
Öyle evetAslında ne sorulur onu bile bilmiyorum. Zamanla tanışırız bence @AteşBöceği 😀