Merhaba Ben Irmak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yüreğimizi dağlayıp gittin Irmak........

Ekran Görüntüsü (8113).png

Irmakcığım senin yüzünden şuradaki kullanıcı ismini bile çizikli gördüm :A

Umarım forumdan zevk alırsın :bhr:

Hoş geldin, bende İzmit'te yaşıyorum. :D @cehennet

Kartepe bana biraz ters gerçi ama çok da uzak sayılmaz. :A

İyi bari bu sene aynı ismi sevmemişiz :A

Forumumuza hoş geldin @cehennet :D Umarım kalıcı olursun ve keyifli vakit geçirirsin. :X

Falcao'nun yerini Mostafa Mohamed doldurdu sayılır hatta onun önüne bile geçti ama yakışıklılık bakımından diyorsan orasını bilemem artık :A Yine de üç büyüklerden hangisi senin için bir adım önde yoksa hepsine nötr olanlardan mısın :A

4 Temmuz 2020'de katılıp daha yeni tanışma konusu açmak da iyiymiş :A
Tekrardan hoşgeldin o zaman. Bir ara seni daha iyi tanımak için forumun hit canavarı konusu olan Cevapsız Sorular'a alabiliriz @Dosi :A O potansiyeli gördüm...

@cehennet Merbaha Irmak tekrar hoşgeldin foruma senle az az muhabbetimiz olmuştu ama tanışmamıştık konu açman çok iyi olmuş :D bende kendimi tanıtayım adım Melek 37 yaşındayım Kayseriliyim ve orda yaşıyorum etkinlikleri sevmene çok sevindim iyi eğlenceler iyi forumlar diliyorum

Olur olur iyi olacaktır. :A Sanatsal eserlerle aran nasıldır, ne gibi eserler tüketirsin... :A

Hoş Geldin Aramıza Irmak

Öncelikle hosgeldin Irmak. Sunu söylemeliyim ki nickin gerceten cok yaratici ve güzel. :D Umarim kalici olursun, MS'de jürili konustuk zaten haftaya basliyoruz kismetse. :Z

Keyifli bir olaya vesile olmuşuz 😇😇😇

Hoşgeldin Irmak, 1 senedir pek aktif göremiyorduk seni umarım şimdi bol bol görürüz forumda. :Z
Ayyy bunlar hep safozluktan işte :A

Bir dişinin Falcao transferine sevinip onun sakatlık durumunu bilmesinden şüphelenilmeliydi :A

Hele zekiyim diye geçinen serhat, adam hep Kocaeli den bahsetmiş umut gibi nasıl anlamadın :F

Bir dişinin Falcao transferine sevinip onun sakatlık durumunu bilmesinden şüphelenilmeliydi :A

Hele zekiyim diye geçinen serhat, adam hep Kocaeli den bahsetmiş umut gibi nasıl anlamadın :F
Onları görmedim bee :A Aramızdan bi akıllısı da çıkmamış :A

Sanada malzeme çıktı he susmazsın artık pis kaknem :A

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx

Ben zekiyim de dolandırıcılık iyice ayağa düştüğü için böyle basit şeyleri anlamakta güçlük çekiyorum. :A

Her İzmit'liyim diyene sen sokak şeysi misin diyecek halim yok. :A İzmit'in yüz karası. .ss

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...