Her şeyi benden beklemeyinBunu @eskici'den beklerdim.
Her şeyi benden beklemeyinBunu @eskici'den beklerdim.
Artık 4. haftada 4 puanın üstüne çıkarız değil mi minik 😍 😍 😍En sevdiğim şarkısı ❤ @slhttnmtl @Emre Ozansoy Akrep izleyicileri seri üzgün
Tabi ki ❤Artık 4. haftada 4 puanın üstüne çıkarız değil mi minik 😍 😍 😍
Cover sayılabilir bence ya. Sonuçta o şekilde de başklarının şarkılarını kendi yorumlarını katarak okumuş oluyorlarCanlı akustik performanslar cover sayılmaz bence. Ben mi yanlış düşünüyorum?
Mor ve Ötesi, şarkının altyapısında değişiklikler yaparak, kendi yorumunu katarak, pop şarkıları rock bir biçimde coverlıyor. Birkaç tane cover şarkısı var zaten ama hepsi orijinalinin önüne geçmiş coverlar bence. Sevda Çiçeği'ni hemen hemen herkes Mor ve Ötesi'nden bilir mesela, Fikret Kızılok şarkısı olduğu pek bilinmez.
Bu arada grubun diskografisine hakimsin sanırım. Fikrini almak isterim, Melekler Ölmez hakkında ne düşünüyorsun?
Şarkıları dinlemeden bir şey diyemem onun için. Ama Sezen Aksu şarkısı ile yükselme ihtimalin mevcut, bakalım artıkYine 5 puan mı bu hafta da
Öncelikle bir önceki hafta yüksek puanlarını esirgemeyen herkese tekrar teşekkürler.
Bu haftaki şarkımız MFÖ'nün zamansız şarkılarından, harika bir nostaljik hit olan "Mecburen". Herkesin mecburiyetlerden uzak, dilediğince yaşayabildiği güzel günler görmesi dileğiyle.
0.19 - 1.31
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @offensive @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @xdragxx @Gerekli24 @seyfullXh @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Burak97 @umuttanyel @Cervantes @ömer karataş @Klaus @A. Poyraz Bilgin @781Ens @pompy @EnveR @AteşBöceği @bazinga @Gizmen @Silinmiş Üye @emreemreu @cehennet @dreamy @HeisenBerg @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @The Barberson @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf @eskici @Çiğdem
1. Hafta 6Artık 4. haftada 4 puanın üstüne çıkarız değil mi minik 😍 😍 😍
4 okadar etki yapmış ki 7 ni unutmuşum düşün artık1. Hafta 6
2. Hafta 7
3. Hafta 4 vermişim
4 okadar etki yapmış ki 7 ni unutmuşum düşün artık
Akrep'te çalmış mıydı? 😱En sevdiğim şarkısı ❤ @slhttnmtl @Emre Ozansoy Akrep izleyicileri seri üzgün
Ohaa Emre nasıl bilmezsinAkrep'te çalmış mıydı? 😱
Hatırlamıyorum ki.Ohaa Emre nasıl bilmezsin
Candan Erçetinde şarkı kalmama sorunu değilde belli nesli etkileme sorunu olabilir.Aaa söyle bir baktımda @Tolstoyevski tarkanla şampiyonluğu alması lazım artık Artık derken tolstoyevski için demiyorum şaşırtıcı ama tarkan için diyoruz adamın 2 yarışmada çeyrek yukarısı yok
@Maskeli Fedai İsyan ediyordu Ama 2.sezondu ilki bir tarafta Bully yalın diğer @mrt-06 sezen ikisi final oynadı diğer yarıya çıkanda efe uysal ceceliyle unutamammı ne en iyi şarkısıyla gelince kuzu kuzu bile kurtaramadı All starda ise bir tarafta rihanna dier sıla yanı manyak ikili @denizz19 sokak sanatı var diğer bully yalınla yine yanı bunlar varken Tarkanda olsan çeyrekte kalacaksın Bu sezon çok güçlü ağır toplar yok @Tolstoyevski normal şartlarda şampiyon olmalı ama final turlarında olurda gümlerse yollayı harcadı için olur Çok zor 2 eleme olursa tarkanın eski hitlerini harcıyorlar ama tarkanın şampiyonluğa tolstoyevskiyle nasip olabilir tabi yinede @denizz19 @Özgür @batuhankaralar @slhttnmtl @bazinga @xBUGRAx @dreamy @phoebebuffay @Turkuazz @Silinmiş Üye hangilerimiz oralarda olursak bir oklavayı vurmaya çalısırız tarkanla @Tolstoyevski koca kafalarına @MasacRE @kerem @xemrexxx @Emre Ozansoy @eskici
@The_Erinch Yaşlı balık çok iyi baslamıs @bazinga da yarıya falan gelip orada şarkısı kalmamıstı sanırım sen birde yaslısın planlamanı iyi yap @The_Erinch
Aaa söyle bir baktımda @Tolstoyevski tarkanla şampiyonluğu alması lazım artık Artık derken tolstoyevski için demiyorum şaşırtıcı ama tarkan için diyoruz adamın 2 yarışmada çeyrek yukarısı yok
@Maskeli Fedai İsyan ediyordu Ama 2.sezondu ilki bir tarafta Bully yalın diğer @mrt-06 sezen ikisi final oynadı diğer yarıya çıkanda efe uysal ceceliyle unutamammı ne en iyi şarkısıyla gelince kuzu kuzu bile kurtaramadı All starda ise bir tarafta rihanna dier sıla yanı manyak ikili @denizz19 sokak sanatı var diğer bully yalınla yine yanı bunlar varken Tarkanda olsan çeyrekte kalacaksın Bu sezon çok güçlü ağır toplar yok @Tolstoyevski normal şartlarda şampiyon olmalı ama final turlarında olurda gümlerse yollayı harcadı için olur Çok zor 2 eleme olursa tarkanın eski hitlerini harcıyorlar ama tarkanın şampiyonluğa tolstoyevskiyle nasip olabilir tabi yinede @denizz19 @Özgür @batuhankaralar @slhttnmtl @bazinga @xBUGRAx @dreamy @phoebebuffay @Turkuazz @Silinmiş Üye hangilerimiz oralarda olursak bir oklavayı vurmaya çalısırız tarkanla @Tolstoyevski koca kafalarına @MasacRE @kerem @xemrexxx @Emre Ozansoy @eskici
@The_Erinch Yaşlı balık çok iyi baslamıs @bazinga da yarıya falan gelip orada şarkısı kalmamıstı sanırım sen birde yaslısın planlamanı iyi yap @The_Erinch
Bu sezon çok güçlü Hadise var, benim sayemde şampiyonluk görecek Zamanında yazık senin seçtiğin şarkıyla ilk haftadan elenmişAaa söyle bir baktımda @Tolstoyevski tarkanla şampiyonluğu alması lazım artık Artık derken tolstoyevski için demiyorum şaşırtıcı ama tarkan için diyoruz adamın 2 yarışmada çeyrek yukarısı yok
Aaa evet @mesmeso unutmuşum Ebru zaten bizim ekipten yanı @mesmeso benim hemşerim ebruda serdarın şeyiCandan Erçetinde şarkı kalmama sorunu değilde belli nesli etkileme sorunu olabilir.
Hayırlısı bakalım @Çiğdem cim; iyi başladık umarımda iyi gideriz.
Tabi @Tolstoyevski Tarkan gibi bir dünya starı; Ebru Gündeş gibi bir gırtlak @mesmeso ve birçok değerli grup ve şarkıcı var.
Bakalım artık; herşeyin hayırlısı .
Yaşlı Balığı üzme
o ecünnüyü ben ne zaman aldım bee 😱😱😱Bu sezon çok güçlü Hadise var, benim sayemde şampiyonluk görecek Zamanında yazık senin seçtiğin şarkıyla ilk haftadan elenmiş
Tarkan da yarı finalden bye bye
13. BölümHatırlamıyorum ki.