- Reaksiyon puanı
- 114,254
- Puanı
- 1,060
Ya çalıştığım zamanlar bana 6 saat yetiyordu. 5 buçuk saat uyuduğum an akşam üstü yorgunluk çökerdi ama bu yaz 10 saat uyumaya alıştı bünye 1 ay sonra azaltırım artık
Ya çalıştığım zamanlar bana 6 saat yetiyordu. 5 buçuk saat uyuduğum an akşam üstü yorgunluk çökerdi ama bu yaz 10 saat uyumaya alıştı bünye 1 ay sonra azaltırım artık
Yok yok 8 ve üstü yeterli bu araBoşuna uykucu kedi demiyorum 16 saat uyusan yetmez sana
Yeni lakabım zaten avatar genelde kedi olunca ve çok uyumaklada meşhurum bu ara. @Tolstoyevski aylardır diyor bunu :/ belki daha fazlaSevdim bunu, uykucu kedi. @Dosi
Sevdim bunu, uykucu kedi. @Dosi
Patenti bana ait itiraz istememYok yok 8 ve üstü yeterli bu ara
------
Yeni lakabım zaten avatar genelde kedi olunca ve çok uyumaklada meşhurum bu ara. @Tolstoyevski aylardır diyor bunu :/ belki daha fazla
Yok yok 8 ve üstü yeterli bu ara
------
Yeni lakabım zaten avatar genelde kedi olunca ve çok uyumaklada meşhurum bu ara. @Tolstoyevski aylardır diyor bunu :/ belki daha fazla
Bunu galiba artık mavilerde yapıyorBence @Tolstoyevski Admin olursa bir gün senin nickini uykucu kedi yapabilir, dikkat et.
@Dosi ile bir iddiaya girersek ve kazanırsam kullanıcı adını Uykucu Kedi olarak değiştirmesini sağlayayım en iyisi geçici olarakBence @Tolstoyevski Admin olursa bir gün senin nickini uykucu kedi yapabilir, dikkat et.
Kaybedeceğim iddialara girmem daha kaybınız olmadı hiç@Dosi ile bir iddiaya girersek ve kazanırsam kullanıcı adını Uykucu Kedi olarak değiştirmesini sağlayayım en iyisi geçici olarak
Bunu galiba artık mavilerde yapıyor
Dosi markasına dokunmaz @Tolstoyevski
Yoksa benim içimdeki canavarı uyandırır ⚔️
@Dosi ile bir iddiaya girersek ve kazanırsam kullanıcı adını Uykucu Kedi olarak değiştirmesini sağlayayım en iyisi geçici olarak
Her şeyin bir ilki vardır, görevimiz buKaybedeceğim iddialara girmem daha kaybınız olmadı hiç
Maşallah de nazarın değmesinBu senin icindeki canavarin uyanmamis hali mi? Her yere yetisiyorsun, daha ne.
Cok iyi fikir. Kolay gelsin. Destekliyorum.
Maşallah de nazarın değmesin
Dur şu bayram süreci bitsin yaparım bir araMasallah masallah, Allah bozmasin insallah. (Börekleri bekliyorum )