Ya çalıştığım zamanlar bana 6 saat yetiyordu. 5 buçuk saat uyuduğum an akşam üstü yorgunluk çökerdi ama bu yaz 10 saat uyumaya alıştı bünye
Ya çalıştığım zamanlar bana 6 saat yetiyordu. 5 buçuk saat uyuduğum an akşam üstü yorgunluk çökerdi ama bu yaz 10 saat uyumaya alıştı bünye
Yok yok 8 ve üstü yeterli bu araBoşuna uykucu kedi demiyorum 16 saat uyusan yetmez sana![]()
Yeni lakabım zatenSevdim bunu, uykucu kedi.@Dosi
Sevdim bunu, uykucu kedi.@Dosi
Patenti bana ait itiraz istememYok yok 8 ve üstü yeterli bu ara
------
Yeni lakabım zatenavatar genelde kedi olunca ve çok uyumaklada meşhurum bu ara. @Tolstoyevski aylardır diyor bunu :/ belki daha fazla
Yok yok 8 ve üstü yeterli bu ara
------
Yeni lakabım zatenavatar genelde kedi olunca ve çok uyumaklada meşhurum bu ara. @Tolstoyevski aylardır diyor bunu :/ belki daha fazla
Bunu galiba artık mavilerde yapıyorBence @Tolstoyevski Admin olursa bir gün senin nickini uykucu kedi yapabilir, dikkat et.![]()
@Dosi ile bir iddiaya girersek ve kazanırsam kullanıcı adını Uykucu Kedi olarak değiştirmesini sağlayayım en iyisi geçici olarakBence @Tolstoyevski Admin olursa bir gün senin nickini uykucu kedi yapabilir, dikkat et.![]()
Kaybedeceğim iddialara girmem@Dosi ile bir iddiaya girersek ve kazanırsam kullanıcı adını Uykucu Kedi olarak değiştirmesini sağlayayım en iyisi geçici olarak![]()
Bunu galiba artık mavilerde yapıyor
Dosi markasına dokunmaz @Tolstoyevski
Yoksa benim içimdeki canavarı uyandırır ⚔️
@Dosi ile bir iddiaya girersek ve kazanırsam kullanıcı adını Uykucu Kedi olarak değiştirmesini sağlayayım en iyisi geçici olarak![]()
Her şeyin bir ilki vardır, görevimiz buKaybedeceğim iddialara girmemdaha kaybınız olmadı hiç
![]()
Maşallah de nazarın değmesinBu senin icindeki canavarin uyanmamis hali mi? Her yere yetisiyorsun, daha ne.
Cok iyi fikir. Kolay gelsin.Destekliyorum.
![]()
Maşallah de nazarın değmesin![]()
![]()
Dur şu bayram süreci bitsin yaparım bir araMasallah masallah, Allah bozmasin insallah. (Börekleri bekliyorum)