Açalım gitsin ya demiş, daha ne desin.
Açalım gitsin dediğin için kesin konuşmuşsun orada.Normalde son kararım demeden açılmıyor. Ben özellikle laf dönsün diye öyle dedim. Fikir alışverişi devam etsin diye.
Son kararım sorusuna da açalım gitsin diyorsun ama çok normal bir cevap değil benceNormalde son kararım demeden açılmıyor. Ben özellikle laf dönsün diye öyle dedim. Fikir alışverişi devam etsin diye.
İşte orda açsak mı ki falan dese açmam zaten.Açalım gitsin dediğin için kesin konuşmuşsun orada.
Aynen direkt "açalım gitsin ya" demiş.İşte orda açsak mı ki falan dese açmam zaten.
Son kararım dediğin için direkt açıyorum ve Baron'un kutusunda 50.000 TL vardı. Hamdi Bey'e gidiyoruz tekif için.Tamam @BARON男爵 son kararım. Açalım gitsin hangisi kabulse
Orda son kararın mı diye soruyorum ama 2.kez sorsan büyük de ondan mı soruyor acaba diye düşünceksin. Açalım gitsin diyen birisinin kararından döndürmem etik olmaz ki.
Son kararım dediğin için direkt açıyorum ve Baron'un kutusunda 50.000 TL vardı. Hamdi Bey'e gidiyoruz tekif için.
------
Orda son kararın mı diye soruyorum ama 2.kez sorsan büyük de ondan mı soruyor acaba diye düşünceksin. Açalım gitsin diyen birisinin kararından döndürmem etik olmaz ki.
Açın gitsin lafı açılması için yeterli bir sebep ve merak etme @phoebebuffay 'dan daha fazla para almış olacaksın. 75 bin ile aynı miktar ama daha teklif ve kutun varTamam önemli değil sıkıntı yok.
Yarışmanın formatını biliyorum kaç haftadır buradayım. Bildiğim için öyle davrandım.
İlla ki son kararıma eşit bir şey diyen olmuştur ve açmışımdır diye düşünüyorum. Orda keşke açsak mı falan deseydin aç gitsin yaaa diyen birisinin kararından döndüremezdim maalesef.Tamam önemli değil sıkıntı yok.
Yarışmanın formatını biliyorum kaç haftadır buradayım. Bildiğim için öyle davrandım.
İlla ki son kararıma eşit bir şey diyen olmuştur ve açmışımdır diye düşünüyorum. Orda keşke açsak mı falan deseydin aç gitsin yaaa diyen birisinin kararından döndüremezdim maalesef.
Bu arada Hamdi Bey'in teklifi 2.000 TL bu teklife var mısın yok musun?
Ama ondan hemen sonra açalım gitsin demişsin.
Artık hızlı ilerlesin. @xdragxx gidecek Birazdan
Emin misin kutunda belki 40.000 TL vardır? Son kararın mı?