Emin misin kutunda belki 40.000 TL vardır? Son kararın mı?
Kabul etme bence.Varım yokum için son karar demeye gerek yoktu. Varım diyorum iste.
Cehennet bu arada eğer 2-3 kişi evet hata yaptın açmaman gerekir deseydi emin ol farklı bir yola gidecektim seni mağdur etmemek adına. Ama vallaha objektif bakıyorum o mesajdan sonra benim soruyu yenilemem yersiz olurdu.Formatta son karar bekleniyor. O sebeple bilerek yaptım.
------
Bitti zaten teklifi kabul ettim.
Benden nasıl daha yüksek para alacak, kırmızı kalmamış.Açın gitsin lafı açılması için yeterli bir sebep ve merak etme @phoebebuffay 'dan daha fazla para almış olacaksın. 75 bin ile aynı miktar ama daha teklif ve kutun var
Yok onun için de diyebilirizVarım yokum için son karar demeye gerek yoktu. Varım diyorum iste.
Daha önce yarıştı ikili yarışmada ve 75 bin almıştıBenden nasıl daha yüksek para alacak, kırmızı kalmamış.
Yok onun için de diyebiliriz
Aşağıda cevap verdim buradan bile 2-3 kişi evet @xdragxx yanlış yaptı derse yarışmayı kaldığı yerden devam ettiririm benim için sıkıntı yok.
Tamam konuya da ekledim. Eğlenceli bir yarışmaydı son kısımda bozuldun farkındayım ama dediğim gibi ben millete sordum. Eğer evet haksızsın denilseydi kutundaki paralar hariç diğer paraları karıp yarışmayı öyle devam ettirecektim.Sıkıntı yok dedim yaa. Gerek yok uzatmaya. Varım diyorum ve 2000 tlyi alıyorum.
Ee yine beni geçememiş, iki kez yarışmasına rağmen beni geçememiş hiç. @cehennetDaha önce yarıştı ikili yarışmada ve 75 bin almıştı
77-75Tamam konuya da ekledim. Eğlenceli bir yarışmaydı son kısımda bozuldun farkındayım ama dediğim gibi ben millete sordum. Eğer evet haksızsın denilseydi kutundaki paralar hariç diğer paraları karıp yarışmayı öyle devam ettirecektim.
O zaman konuda olan arkadaşlar kalan kutuları hızlıca açabilir@xdragxx yarışmayı sonlandırabiliriz. Teklifi aldı
Bence kalsın bu kezVar mı kutu açmak isteyen peki?
Tamam konuya da ekledim. Eğlenceli bir yarışmaydı son kısımda bozuldun farkındayım ama dediğim gibi ben millete sordum. Eğer evet haksızsın denilseydi kutundaki paralar hariç diğer paraları karıp yarışmayı öyle devam ettirecektim.
@phoebebuffaySen 75 almamışmıydın? Şimdi 2 bin aldı 77 pldu
Yahu 2 kutu açacaz altı üstüBence kalsın bu kez
Gidiyorum ben
Ben son cümlene dikkat etmeden yazdım. @Özgür 'ün mesajına dikkat etmeden yazmıştım. Sonradan baktım. Açın açılsın demek aynı hesap oluyor.Kendiniz diyorsunuz "son kararım demeden açılmaz" diye ama yine kendiniz "aynı şey açıyor" diyorsunuz. O mesajı yazdığımda acılmayacağını biliyordum. Çünkü kuralları biliyorum. @Dosi 'de açılmaz emin misin diye bir daha soruyor. Kendiniz ile çelisiyorsunuz.
Kural varsa uygulanır. Sırf hata yaptınız diye kural değişmez. Kendi hatanızı kabul edip devam edebilirdik ama haklı çıkmayı yeğlediniz.
Problem yok benim için. Eğlence bölünmesin. Sanki gerçek para.