- Reaksiyon puanı
- 114,332
- Puanı
- 1,060
Geçmiş olsun
Şuan ne yapılır bilemem ama açacak
Ama ben sana son kararın mı diye sorduğumda açalım gitsin yaa dedin... Yani son kararın mı diye uzatacak olsam mesaj vermiş olacaktım.
Ama benim sorum çok açık son kararın mı diye sormuşum. Son kararın mı diye sorduğum soruya açalım gitsin ile son kararım bence aynı kapıya çıkıyor. Tekrar sorsam bu sefer başka türlü anlaşılırdı.Bilmiyorum son kararim demeden açılmiyordu normalde.
Açalım demişsin. Acaba açsak mı gibi bir tereddüt yok amaBilmiyorum son kararim demeden açılmiyordu normalde.
------
Olsun son kararım demedim bilerek.
Öyle olsa açmazdım zaten.Açalım demişsin. Acaba açsak mı gibi bir tereddüt yok ama
Açalım demişsin. Acaba açsak mı gibi bir tereddüt yok ama
Daha önce de 500.000 TL açtın250.000 mi. Üzüldüm şu an ilk defa büyük açtım…
Buradaki açalım gitsin aynı hesap değil. Az düşün. Sen genelde atacan'ı açardın düşün vBilmiyorum son kararim demeden açılmiyordu normalde.
------
Olsun son kararım demedim bilerek.
------
Iyi o zaman baronu açalım. Açalım gitsin. @xdragxx
Öyle olsa açmazdım zaten.
Yine de konuda olan arkadaşlar görüşünü belirtsin. Çoğunluk yanlış yaptığımı düşünüyorsa başka bir yola başvurabiliriz.
Buradaki açalım gitsin aynı hesap değil. Az düşün. Sen genelde atacan'ı açardın düşün v
Yok ben başta hemen açtın sandım ama mesajlara bakınca yanlışlık olmadığına karar verdimÖyle olsa açmazdım zaten.
Yine de konuda olan arkadaşlar görüşünü belirtsin. Çoğunluk yanlış yaptığımı düşünüyorsa başka bir yola başvurabiliriz.
Hep senin yüzünden oldu.Demiştim büyük diye.
Geçen sefer 75 bin aldın, şimdide 50 bin alma şansın var.Bos ver. Hedef kalmadı.
Açalım gitsin ya demiş, daha ne desin.Arkadaşlar lütfen görüşünüzü belirtin. Bu sorunun cevabı Bilemedim ki? Açalım gitsin yaa. @xdragxx olduğu vakit sizce 1 kez daha sormam gerekir miydi?