Ne demek oluyor bu?Böyle şanslı gitmeye devam edersen 2030'u bırak 22'yi bile göremeyeceksin.![]()
Ne demek oluyor bu?Böyle şanslı gitmeye devam edersen 2030'u bırak 22'yi bile göremeyeceksin.![]()
Ne anladıysan o, ben diyeceğimi dedim o kadar.Ne demek oluyor bu?![]()
Öldürecem seni diyor...Ne demek oluyor bu?![]()
Ne anladıysan o, ben diyeceğimi dedim o kadar.![]()
Daha önce deneyenler oldu ama hepsi yok olduÖldürecem seni diyor...
Güzel keyifli bir bölüm oldu.
Yeme içme daha beleş ama sana![]()
Öldürecem seni diyor...
@xdragxx kadar olamadın be.Daha önce deneyenler oldu ama hepsi yok olduyok olmak istiyorsa kolay gelsin
![]()
Ben de o uğraştığın diğerlerine benzemem
Hadi bakalım hodrimeydan.Ben de o uğraştığın diğerlerine benzemem![]()
Tebrik ederim almışsın 500 biniArkadaşlar ben @bazinga 'ya 50 bin, @EmreCan ve @Cervantes 'e 10 bin TL veriyorum. @cehennet @BARON男爵 sizlere 5 bin. @serhatt @Gerekli24 @Özgür @MEnes @Emre Ozansoy @Araf 2 bin. @Alos @Turkuazz @Aserat @Doğan @batuhankaralar @eskici @denizz19 binvereceğim.
100 bine tamamlanması için galiba 2 bin kaldı onu da sunuculara veriyorumben de kendime 100 bin alıp geri kalanını program kasasına veriyorum
@emreemreu 'ya da istediği bir yerde tatil![]()
Vizyonsuz herif.Tebrik ederim almışsın 500 binibin liraya bayağı bir tavuk döner yerim artık eyvallah
![]()
Sadece börek mi
Sadece börek misana masa donatırız
![]()
Kutlamak gerekir, her güzel şey üst üste geldi nede olsaCok güzel hareketler bunlar.![]()
![]()
![]()
Kutlamak gerekir, her güzel şey üst üste geldi nede olsa![]()
Arkadaşlar ben @bazinga 'ya 50 bin, @EmreCan ve @Cervantes 'e 10 bin TL veriyorum. @cehennet @BARON男爵 sizlere 5 bin. @serhatt @Gerekli24 @Özgür @MEnes @Emre Ozansoy @Araf 2 bin. @Alos @Turkuazz @Aserat @Doğan @batuhankaralar @eskici @denizz19 binvereceğim.
100 bine tamamlanması için galiba 2 bin kaldı onu da sunuculara veriyorumben de kendime 100 bin alıp geri kalanını program kasasına veriyorum
@emreemreu 'ya da istediği bir yerde tatil![]()
Yukarıdaki mesajı görmedin galiba@Dosi 500 bin kazanmış. Biraz bana para gönder de, borcumu kapatayım.![]()
Şu mesajda paralar nasıl dağılacak yazmışımKesinlikle. Isvec'e ucak bileti, lüks bir yerde masa, konaklama ve her türlü gider sana ait olsun, hepimiz geliriz. 500.000 TL yeter de artar dimi.![]()
![]()
![]()
Yukarıdaki mesajı görmedin galibasana 2 bin verdim ben
------
Şu mesajda paralar nasıl dağılacak yazmışım![]()
Çok az para, daha fazla lazım bana.Yukarıdaki mesajı görmedin galibasana 2 bin verdim ben
------
Şu mesajda paralar nasıl dağılacak yazmışım![]()
Tamam geri kalan 300 bin TL'yi ben alirim sorun degil tesekkürler.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Programa verilen katkıya göre vermiştim.Çok az para, daha fazla lazım bana.![]()