Ne demek oluyor bu?Böyle şanslı gitmeye devam edersen 2030'u bırak 22'yi bile göremeyeceksin.
Ne demek oluyor bu?Böyle şanslı gitmeye devam edersen 2030'u bırak 22'yi bile göremeyeceksin.
Ne anladıysan o, ben diyeceğimi dedim o kadar.Ne demek oluyor bu?
Öldürecem seni diyor...Ne demek oluyor bu?
Ne anladıysan o, ben diyeceğimi dedim o kadar.
Daha önce deneyenler oldu ama hepsi yok oldu yok olmak istiyorsa kolay gelsinÖldürecem seni diyor...
Güzel keyifli bir bölüm oldu.
Yeme içme daha beleş ama sana
Öldürecem seni diyor...
@xdragxx kadar olamadın be.Daha önce deneyenler oldu ama hepsi yok oldu yok olmak istiyorsa kolay gelsin
Ben de o uğraştığın diğerlerine benzemem
Hadi bakalım hodrimeydan. Kana kan dişe diş.Ben de o uğraştığın diğerlerine benzemem
Tebrik ederim almışsın 500 bini bin liraya bayağı bir tavuk döner yerim artık eyvallahArkadaşlar ben @bazinga 'ya 50 bin, @EmreCan ve @Cervantes 'e 10 bin TL veriyorum. @cehennet @BARON男爵 sizlere 5 bin. @serhatt @Gerekli24 @Özgür @MEnes @Emre Ozansoy @Araf 2 bin. @Alos @Turkuazz @Aserat @Doğan @batuhankaralar @eskici @denizz19 bin vereceğim.
100 bine tamamlanması için galiba 2 bin kaldı onu da sunuculara veriyorum ben de kendime 100 bin alıp geri kalanını program kasasına veriyorum
@emreemreu 'ya da istediği bir yerde tatil
Vizyonsuz herif.Tebrik ederim almışsın 500 bini bin liraya bayağı bir tavuk döner yerim artık eyvallah
Sadece börek mi sana masa donatırızBak hem süper moderatör oldun, hem 500.000 TL kazanmissin, yani artik bir börek ismarlarsin. @Dosi
Sadece börek mi sana masa donatırız
Kutlamak gerekir, her güzel şey üst üste geldi nede olsaCok güzel hareketler bunlar.
Kutlamak gerekir, her güzel şey üst üste geldi nede olsa
Arkadaşlar ben @bazinga 'ya 50 bin, @EmreCan ve @Cervantes 'e 10 bin TL veriyorum. @cehennet @BARON男爵 sizlere 5 bin. @serhatt @Gerekli24 @Özgür @MEnes @Emre Ozansoy @Araf 2 bin. @Alos @Turkuazz @Aserat @Doğan @batuhankaralar @eskici @denizz19 bin vereceğim.
100 bine tamamlanması için galiba 2 bin kaldı onu da sunuculara veriyorum ben de kendime 100 bin alıp geri kalanını program kasasına veriyorum
@emreemreu 'ya da istediği bir yerde tatil
Yukarıdaki mesajı görmedin galiba sana 2 bin verdim ben@Dosi 500 bin kazanmış. Biraz bana para gönder de, borcumu kapatayım.
Şu mesajda paralar nasıl dağılacak yazmışımKesinlikle. Isvec'e ucak bileti, lüks bir yerde masa, konaklama ve her türlü gider sana ait olsun, hepimiz geliriz. 500.000 TL yeter de artar dimi.
Yukarıdaki mesajı görmedin galiba sana 2 bin verdim ben
------
Şu mesajda paralar nasıl dağılacak yazmışım
Çok az para, daha fazla lazım bana.Yukarıdaki mesajı görmedin galiba sana 2 bin verdim ben
------
Şu mesajda paralar nasıl dağılacak yazmışım
Tamam geri kalan 300 bin TL'yi ben alirim sorun degil tesekkürler.
Programa verilen katkıya göre vermiştim.Çok az para, daha fazla lazım bana.