Sen de çok fenasın. Ortalığı iyi karıştırıyorsun.Bende şunu düşünüyorum @cehennet (mazlum) onun ahını aldı @Dosi snrm ondan bu hallere düştüü@xdragxx @Cervantes @Tolstoyevski @Turkuazz @eskici @BARON男爵 @seyfullXh
Sen de çok fenasın. Ortalığı iyi karıştırıyorsun.Bende şunu düşünüyorum @cehennet (mazlum) onun ahını aldı @Dosi snrm ondan bu hallere düştüü@xdragxx @Cervantes @Tolstoyevski @Turkuazz @eskici @BARON男爵 @seyfullXh
@cehennet sustun cidden...Bende şunu düşünüyorum @cehennet (mazlum) onun ahını aldı @Dosi snrm ondan bu hallere düştüü@xdragxx @Cervantes @Tolstoyevski @Turkuazz @eskici @BARON男爵 @seyfullXh
Kaçtı o durum şimdilik@Dosi dikkatli ol... soğukkanlılığını kazanınca daha iyi gidiyorsun genelde...
Bugünün son kutusunu iyi düşün o zaman...Kaçtı o durum şimdilik![]()
Yakında keçiler de kaçacakKaçtı o durum şimdilik![]()
Mavi çıkarsa iyi olur tabloBugünün son kutusunu iyi düşün o zaman...
Daha kötü değil ama tabloYakında keçiler de kaçacak![]()
Hayırlısı olsun ne diyimHalimde ne var?bir sürü kırmızı duruyor
![]()
Cidden ne oldu böyle :O@cehennet sustun cidden...
Estağfurullah, ortalık karıştırmada elinize su bile dökememSen de çok fenasın. Ortalığı iyi karıştırıyorsun.![]()
@EmreCan hem kendisi 2 TL açtı hem de önerisiyle 25 TL açtırdı helal olsunKaçtı o durum şimdilik
------
@EmreCan ben @Veteran diyorum. Beni yakmaz umarım. Son kararım @xdragxx @Tolstoyevski
Keşke 1 TL olsaydı@EmreCan hem kendisi 2 TL açtı hem de önerisiyle 25 TL açtırdı helal olsun
O zaman günün son teklifi için Hamdi Bey'i bekliyoruz..
Pek öyle görünmüyor ancakBen öyle şeyleri bilmem @Cervantes
Boş geldin Hamdi bey@EmreCan hem kendisi 2 TL açtı hem de önerisiyle 25 TL açtırdı helal olsun
O zaman günün son teklifi için Hamdi Bey'i bekliyoruz..
Senin kutu kaç numaraKeşke 1 TL olsaydıkutumda ise zaten yandık
8Senin kutu kaç numara![]()
2 tane 500 bin var 150 bin var 50 bin var ve teklif bu muHamdi Bey bu tur kötü gitti ama yine de tablo çok fena değil diyor @Dosi ve 27.000 TL'lik günün son teklifine var mısın yok musun?
@cehennet sustun cidden...
Cidden bilmiyorum ortalık nasıl karıştırılıyor?Pek öyle görünmüyor ancak![]()
Ah canıımYazacak bir şey bulamadım. Fikir vermemde istenmiyor. Arada kutulardan ne çıkmış ona bakıyorum.