Sen de çok fenasın. Ortalığı iyi karıştırıyorsun.Bende şunu düşünüyorum @cehennet (mazlum) onun ahını aldı @Dosi snrm ondan bu hallere düştüü @xdragxx @Cervantes @Tolstoyevski @Turkuazz @eskici @BARON男爵 @seyfullXh
Sen de çok fenasın. Ortalığı iyi karıştırıyorsun.Bende şunu düşünüyorum @cehennet (mazlum) onun ahını aldı @Dosi snrm ondan bu hallere düştüü @xdragxx @Cervantes @Tolstoyevski @Turkuazz @eskici @BARON男爵 @seyfullXh
@cehennet sustun cidden...Bende şunu düşünüyorum @cehennet (mazlum) onun ahını aldı @Dosi snrm ondan bu hallere düştüü @xdragxx @Cervantes @Tolstoyevski @Turkuazz @eskici @BARON男爵 @seyfullXh
Kaçtı o durum şimdilik@Dosi dikkatli ol... soğukkanlılığını kazanınca daha iyi gidiyorsun genelde...
Bugünün son kutusunu iyi düşün o zaman...Kaçtı o durum şimdilik
Yakında keçiler de kaçacakKaçtı o durum şimdilik
Mavi çıkarsa iyi olur tabloBugünün son kutusunu iyi düşün o zaman...
Daha kötü değil ama tabloYakında keçiler de kaçacak
Hayırlısı olsun ne diyimHalimde ne var? bir sürü kırmızı duruyor
Cidden ne oldu böyle :O@cehennet sustun cidden...
Estağfurullah, ortalık karıştırmada elinize su bile dökememSen de çok fenasın. Ortalığı iyi karıştırıyorsun.
@EmreCan hem kendisi 2 TL açtı hem de önerisiyle 25 TL açtırdı helal olsunKaçtı o durum şimdilik
------
@EmreCan ben @Veteran diyorum. Beni yakmaz umarım. Son kararım @xdragxx @Tolstoyevski
Keşke 1 TL olsaydı kutumda ise zaten yandık@EmreCan hem kendisi 2 TL açtı hem de önerisiyle 25 TL açtırdı helal olsun
O zaman günün son teklifi için Hamdi Bey'i bekliyoruz..
Pek öyle görünmüyor ancakBen öyle şeyleri bilmem @Cervantes
Boş geldin Hamdi bey@EmreCan hem kendisi 2 TL açtı hem de önerisiyle 25 TL açtırdı helal olsun
O zaman günün son teklifi için Hamdi Bey'i bekliyoruz..
@cehennet az uğradın diye sana verilecek paranın yarısı @Cervantes 'e gidecek
Senin kutu kaç numaraKeşke 1 TL olsaydı kutumda ise zaten yandık
8Senin kutu kaç numara
2 tane 500 bin var 150 bin var 50 bin var ve teklif bu mu şaka gibi. Yokum tabikiHamdi Bey bu tur kötü gitti ama yine de tablo çok fena değil diyor @Dosi ve 27.000 TL'lik günün son teklifine var mısın yok musun?
@cehennet sustun cidden...
Cidden bilmiyorum ortalık nasıl karıştırılıyor?Pek öyle görünmüyor ancak
Ah canıımYazacak bir şey bulamadım. Fikir vermemde istenmiyor. Arada kutulardan ne çıkmış ona bakıyorum.