@cehennet diss atarak @Tolstoyevski 'ye ödül veriyorsun bizim Diss Savaşları için ona artı puan oluyor
@cehennet diss atarak @Tolstoyevski 'ye ödül veriyorsun bizim Diss Savaşları için ona artı puan oluyor
Önce güldüm, sonra bastım olmamışı
Hayır ama yarışma esnasında SS atıyor yarışmacılar @Tolstoyevski bilerek damarına basıyor. Maksat buDiss sayısı gözüküyor mu sizde?
Önce güldüm, sonra bastım olmamışı
Hele bir forumdan çık, döndüğünde göreceğin bildirim şovuyla şok olacaksın... Daha başlamadım bile ben, benle bu alanda savaşamazsın pes eden sen olacaksın...
Hayır ama yarışma esnasında SS atıyor yarışmacılar @Tolstoyevski bilerek damarına basıyor. Maksat bu
Diss sayısı gözüküyor mu sizde?
Ondan çok ben ona olmamış attım konularda aslında ben ona avantaj sağlıyorum ama umurumda değil o hak etti çünkü olmamışları, benimle yarışabileceğini düşünüyor...@cehennet diss atarak @Tolstoyevski 'ye ödül veriyorsun bizim Diss Savaşları için ona artı puan oluyor
İşte böyle pes ettirirler 😉 😉 😉Tamam pes ettim gidiyorum.
------
Ben ona kötülük yapıyorum derken iyilik mi yapıyorum yani.
Aynen. Ekmeğine yağ sürdün zirvede olmasa bari :/Tamam pes ettim gidiyorum.
------
Ben ona kötülük yapıyorum derken iyilik mi yapıyorum yani.
Ondan çok ben ona olmamış attım konularda aslında ben ona avantaj sağlıyorum ama umurumda değil o hak etti çünkü olmamışları, benimle yarışabileceğini düşünüyor...
------
İşte böyle pes ettirirler 😉 😉 😉
Profilde doya doya at. O sayaca işlemez. Ordan istediğini al bari moral depola gel konuyaYaşadığım bu trajediden sonra akşam konuna gelemeyebilirim Zeynoşum @Dosi
Şuan bende sana sinir oldum 😡
Profilde doya doya at. O sayaca işlemez. Ordan istediğini al bari moral depola gel konuya
------
Profilde doya doya at. O sayaca işlemez. Ordan istediğini al bari moral depola gel konuya
------
Pes ettirdim o bana yetti kazanan biz olduk erkekler olarakProfil dışında az attım zaten. Hala amacına ulaşmış değil.
Önce güldüm yine sonra bastım olmamışı.... Bizde ortam böyle asla durmak yok, mola var en fazla
Bence yeter bırak. Böyle yaparsan o da sana rakip olur diğer isimlere haksızlık yapmaÖnce güldüm yine sonra bastım olmamışı.... Bizde ortam böyle asla durmak yok, mola var en fazla
Önce güldüm yine sonra bastım olmamışı.... Bizde ortam böyle asla durmak yok, mola var en fazla
Bence yeter bırak. Böyle yaparsan o da sana rakip olur diğer isimlere haksızlık yapma
Saat 7'de program başlayacak. Part 1 olarak ilk 8 kutu, sonrada 7 kutu açarak 2. Teklif sonrası bugün sonlanıp yarın geri kalanı yapılacak. Gelmeyenler olacaksa kutu açanlarda edit yapılabilir @Yakamoz-Asi 'yi yazmıştım ama o gelmez gibi. Değiştirdim
Bu akşam kutu açacak isimler :
Not: yarışma başlarken birinizin kutusunu alacağım direk. Burda sizin fikrinizi alırım. Önden belirli kutum olmayacak yani.
1-Cervantes
2-serhatt
3- eskici
4- Turkuazz
5-MEnes
6-Angelica
7-Alos
8-bazinga
9- Özgür
10-mrt-06
11-slhtnmtl
12-12.adam
13-Doğan
14-Araf
15- The_Erinch
16- EmreCan
17-Veteran
18- SeyfullXh
19-Aserat
20-Gerekli24
21-Emre Ozansoy
22- denizz19
23-cehennet
24- BARON男爵
@xdragxx @Tolstoyevski @AteşBöceği @Angelica @bazinga @Doğan @12.Adam @slhttnmtl @cehennet @mrt-06 @seyfullXh @Emre Ozansoy @denizz19 @MEnes @BARON男爵 @Gerekli24 @Aserat @Veteran @Mircan Saye @Özgür @EmreCan @eskici @Cervantes @Turkuazz @Araf @The_Erinch @serhatt @Ahmed
@cehennet beni yordu şarjım azaldı ama ben onu 5 misli yordum onun enerji daha da azaldı Ve yaptıklarım yapacaklarımın imzasıdır, söyle ona böyle bilsin...Saat 7'de program başlayacak. Part 1 olarak ilk 8 kutu, sonrada 7 kutu açarak 2. Teklif sonrası bugün sonlanıp yarın geri kalanı yapılacak. Gelmeyenler olacaksa kutu açanlarda edit yapılabilir @Yakamoz-Asi 'yi yazmıştım ama o gelmez gibi. Değiştirdim
Bu akşam kutu açacak isimler :
Not: yarışma başlarken birinizin kutusunu alacağım direk. Burda sizin fikrinizi alırım. Önden belirli kutum olmayacak yani.
1-Cervantes
2-serhatt
3- eskici
4- Turkuazz
5-MEnes
6-Angelica
7-Alos
8-bazinga
9- Özgür
10-mrt-06
11-slhtnmtl
12-12.adam
13-Doğan
14-Araf
15- The_Erinch
16- EmreCan
17-Veteran
18- SeyfullXh
19-Aserat
20-Gerekli24
21-Emre Ozansoy
22- denizz19
23-cehennet
24- BARON男爵
@xdragxx @Tolstoyevski @AteşBöceği @Angelica @bazinga @Doğan @12.Adam @slhttnmtl @cehennet @mrt-06 @seyfullXh @Emre Ozansoy @denizz19 @MEnes @BARON男爵 @Gerekli24 @Aserat @Veteran @Mircan Saye @Özgür @EmreCan @eskici @Cervantes @Turkuazz @Araf @The_Erinch @serhatt @Ahmed