Zey TV FF Var Mısın Yok Musun- 4. Hafta - Bayram Özel Haftası 🍒

Daha kolay durumlara atmak:A

Renkleriniz aynı denk geliyor. @MEnes 'e de gitti:A
Önce güldüm, sonra bastım olmamışı :Z

Hele bir forumdan çık, döndüğünde göreceğin bildirim şovuyla şok olacaksın... Daha başlamadım bile ben, benle bu alanda savaşamazsın pes eden sen olacaksın...

Önce güldüm, sonra bastım olmamışı :Z

Hele bir forumdan çık, döndüğünde göreceğin bildirim şovuyla şok olacaksın... Daha başlamadım bile ben, benle bu alanda savaşamazsın pes eden sen olacaksın...

Tamam pes ettim gidiyorum.:(
------

Hayır ama yarışma esnasında SS atıyor yarışmacılar :A @Tolstoyevski bilerek damarına basıyor. Maksat bu :A

Ben ona kötülük yapıyorum derken iyilik mi yapıyorum yani.:(

Diss sayısı gözüküyor mu sizde?
@cehennet diss atarak @Tolstoyevski 'ye ödül veriyorsun :A bizim Diss Savaşları için ona artı puan oluyor :A
Ondan çok ben ona olmamış attım konularda aslında ben ona avantaj sağlıyorum ama umurumda değil o hak etti çünkü olmamışları, benimle yarışabileceğini düşünüyor... :bilmem: :A
------

Tamam pes ettim gidiyorum.:(
------

Ben ona kötülük yapıyorum derken iyilik mi yapıyorum yani.:(
İşte böyle pes ettirirler 😉 😉 😉

Ondan çok ben ona olmamış attım konularda aslında ben ona avantaj sağlıyorum ama umurumda değil o hak etti çünkü olmamışları, benimle yarışabileceğini düşünüyor... :bilmem: :A
------

İşte böyle pes ettirirler 😉 😉 😉

Yaşadığım bu trajediden sonra akşam konuna gelemeyebilirim Zeynoşum:( @Dosi

• Sinir Bozucu
Reactions: Dosi
@Dosi @durmuyor.

Screenshot_20210724-141330_Free Adblocker Browser.jpg

Saat 6.30- 7'de program başlayacak. Part 1 olarak ilk 8 kutu, sonrada 7 kutu açarak 2. Teklif sonrası bugün sonlanıp yarın geri kalanı yapılacak. Gelmeyenler olacaksa kutu açanlarda edit yapılabilir :A @Yakamoz-Asi 'yi yazmıştım ama o gelmez gibi. Değiştirdim :A
Bu akşam kutu açacak isimler :
Not: yarışma başlarken birinizin kutusunu alacağım direk. Burda sizin fikrinizi alırım. Önden belirli kutum olmayacak yani.
1-Cervantes
2-serhatt
3- eskici
4- Turkuazz
5-MEnes
6-Angelica
7-Alos
8-bazinga
9- Özgür
10-mrt-06
11-slhtnmtl
12-12.adam
13-Doğan
14-
Araf
15- The_Erinch
16-
EmreCan
17-Veteran
18-
SeyfullXh
19-Aserat
20-Gerekli24
21-Emre Ozansoy
22- denizz19
23-cehennet
24- BARON男爵

@xdragxx @Tolstoyevski @AteşBöceği @Angelica @bazinga @Doğan @12.Adam @slhttnmtl @cehennet @mrt-06 @seyfullXh @Emre Ozansoy @denizz19 @MEnes @BARON男爵 @Gerekli24 @Aserat @Veteran @Mircan Saye @Özgür @EmreCan @eskici @Cervantes @Turkuazz @Araf @The_Erinch @serhatt @Ahmed

Son düzenleme:
Saat 7'de program başlayacak. Part 1 olarak ilk 8 kutu, sonrada 7 kutu açarak 2. Teklif sonrası bugün sonlanıp yarın geri kalanı yapılacak. Gelmeyenler olacaksa kutu açanlarda edit yapılabilir :A @Yakamoz-Asi 'yi yazmıştım ama o gelmez gibi. Değiştirdim :A
Not: yarışma başlarken birinizin kutusunu alacağım direk. Burda sizin fikrinizi alırım. Önden belirli kutum olmayacak yani.
1-Cervantes
2-serhatt
3- eskici
4- Turkuazz
5-MEnes
6-Angelica
7-Alos
8-bazinga
9- Özgür
10-mrt-06
11-slhtnmtl
12-12.adam
13-Doğan
14-
Araf
15- The_Erinch
16-
EmreCan
17-Veteran
18-
SeyfullXh
19-Aserat
20-Gerekli24
21-Emre Ozansoy
22- denizz19
23-cehennet
24- BARON男爵

@xdragxx @Tolstoyevski @AteşBöceği @Angelica @bazinga @Doğan @12.Adam @slhttnmtl @cehennet @mrt-06 @seyfullXh @Emre Ozansoy @denizz19 @MEnes @BARON男爵 @Gerekli24 @Aserat @Veteran @Mircan Saye @Özgür @EmreCan @eskici @Cervantes @Turkuazz @Araf @The_Erinch @serhatt @Ahmed

Ünlü konuk yok mu:A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Saat 7'de program başlayacak. Part 1 olarak ilk 8 kutu, sonrada 7 kutu açarak 2. Teklif sonrası bugün sonlanıp yarın geri kalanı yapılacak. Gelmeyenler olacaksa kutu açanlarda edit yapılabilir :A @Yakamoz-Asi 'yi yazmıştım ama o gelmez gibi. Değiştirdim :A
1-Cervantes
2-serhatt
3- eskici
4- Turkuazz
5-MEnes
6-Angelica
7-Alos
8-bazinga
9- Özgür
10-mrt-06
11-slhtnmtl
12-12.adam
13-Doğan
14-
Araf
15- The_Erinch
16-
EmreCan
17-Veteran
18-
SeyfullXh
19-Aserat
20-Gerekli24
21-Emre Ozansoy
22- denizz19
23-cehennet
24- BARON男爵

@cehennet beni yordu şarjım azaldı ama ben onu 5 misli yordum onun enerji daha da azaldı :Z Ve yaptıklarım yapacaklarımın imzasıdır, söyle ona böyle bilsin...