eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) - 10. Sezon 3. Hafta

3. Turda mı 😱
Bakalım kaçıncı sırada yer alacak. İşlerim bozuldu :A en sevdiğim Hadise şarkısıdır ama diğer şarkılarda da bir ismin en sevdiğim şarkısı var ve bir diğer isimde öyle :( ve daha dinlemediğim bir sürü var. Belki onlarda iyidirler. Zorlanacağım.
Anacım şarkı çok, garanti şarkıları umarım 15 eder. :A

Geçen tur aynısını yaşadım hatta bana kalsa 10 altı puan bile vermeyecektim ama bir şekilde hallettim, rahat ol sende yaparsın :A
------

İnşallah Hadise'nin O ses teki kaderini yaşamazsın malum 10 yılda 1 kere şampiyon olabildi :A
Diğerleri torpilliydi de ondan, burada tırnaklarımı kazıyarak adını altın harflerle yazdırıcam :A

İnşallah Hadise'nin O ses teki kaderini yaşamazsın malum 10 yılda 1 kere şampiyon olabildi :A
Ahahahahaha Yapma. :A
------

@slhttnmtl Hadise ile karşılıklı tartışıyorsun galiba 😁😁😁😁 Daha 3.turdayız loooo 🤭 Birde Serdar Ortaç hangi şarkısı ile eşlik edecek bakalım @Çiğdem 🤗 @12.Adam Ben recabına karar verdim 1.10 2.10 😁😁😁
------

Ben ben ben ben 😁😁😁😁😁😁😁
Herkeste benim recap a taktı. :A
------

@slhttnmtl antrenörünü bulmuşsun . :A

Son düzenleme:
  • Güldürdün
Reactions: slhttnmtl and Zeyno
Sabah gönderirsin diye düşünmüştüm, ama gece sürpriz yapmışsın. :A Thx.

• Güldürdün
Reactions: slhttnmtl
Adam belki elenmek istiyordur. :A @12.Adam

Sen bu arada nasıl yarışması olma fırsatını kaçırdın acaba? @cehennet Yarışmacı olsaydın da en düşük puanı verirken hiç zorlanmasaydım. :A

Cem Adrian ile geleceğim. @kerem ile konuştuk.:A

Elenmek istiyorsa niye katıldın. Toygarı severim. Bu kadar erken gitmemeliydi:A

1 puan verme isteğine tepkim aşağı da:(

images (1).jpeg

• Güldürdün
Reactions: Cervantes
Cem Adrian ile geleceğim. @kerem ile konuştuk.:A

Elenmek istiyorsa niye katıldın. Toygarı severim. Bu kadar erken gitmemeliydi:A

1 puan verme isteğine tepkim aşağı da:(

Ekli dosyayı görüntüle 105990
Sen dünkü finalin etkisinden çıkamamışsın. :A

Elenmek istemese dün recap kısmını düzeltirdi ama hala düzeltmemiş. :A Başka ses yarışmasından daha iyi teklif almış diyorlar. :D Burada kıymetimi bilmediler, orada bilirler belki diye düşünmüş olabilir. :A @12.Adam

Sen dünkü finalin etkisinden çıkamamışsın. :A

Elenmek istemese dün recap kısmını düzeltirdi ama hala düzeltmemiş. :A Başka ses yarışmasından daha iyi teklif almış diyorlar. :D Burada kıymetimi bilmediler, orada bilirler belki diye düşünmüş olabilir. :A @12.Adam

Kaos mu. Alırım bir dal😱:A

@kerem @12.Adam Açıklamanız bekleniyor.

• Güldürdün
Reactions: cehennet

Forum İstatistikleri

Konular
173,108
Üyeler
8,483
Son Üye
justking