Zey TV FF Var Mısın Yok Musun- 4. Hafta - Bayram Özel Haftası 🍒

Dün geceki yorucu gün sonrası herkes tatili hak etti.
2 günlük doğa ile iç içe olacağımız bir mekanda tatil planlıyoruz. @Tolstoyevski konsept yiyecek vs her bi şey ile uğraşacak :A
Güya patron yarısıyız kanalın yarısı bizim gel gelelim iyice organizatör olup çıkıverdik sayende :bilmem: :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
En başından demiştim, seni ortak yapıyorum ama sana işçi muamelesi yaparım diye :A parayı çok alıyorsun zaten
Bana yük değil keyif olarak geliyor fakat çünkü işimizi severek yapıyoruz :Z :A Paramızı da ona göre alıyoruz tabii “İsviçre” hesabımız bayram ediyor bir yandan :A

• Güldürdün
Profilimde biraz gezin aslında eğer silinmemişse baya foto paylaştım zamanında :A hatta yürüyüş alanlarını falan çekmiştim. Evimde zaten orman yanı. Doğa olarak güzel bir yerleşimi var.

Bende Orman'a yakin bir yerde oturuyorum. Sessiz, sakin bir köse. Senin profile bir dalalim o vakit, bakalim ne fotograflar cikacak ortaya. :A

• Güldürdün
Koskoca kanal patronu kendi programına vakit ayıramıyor. 😱 Bizlere örnek olması lazım birde. :A @Dosi
Kendisi gizli ve tehlikeli bir görevde şu an, o işleri hallediyor kanal adına fakat yarın ya da pazar günü yarışacak kesin olarak ve kazandığı parayı da kanala umarım kanala hibe edecek geri :A

O daha çok şu modda yok etmekle meşgul şu an :A @Dosi

mikasa.jpg