Evet evet güzeldir severimYoo şarkım da çok güzel.
Evet evet güzeldir severimYoo şarkım da çok güzel.
Yok ozaman Bu Şarkı Benim ile farklılık kalmaz şarkıda var ama misal en iyi jenerik, reklam filmi, kamu spotu, Kemal Sunal filmi, film fragmanları, çizgi film tanıtımı vs vs kapışması olmuştu yabancı dizi jenerikleri, yerli dizi jenerikleri diyede ayrılıyorduSarki yarismasiysa bizde katilabiliriz belki. Zamanlama uyarsa tabii.
Gelecek sezon yarismaci oluyorsun o zaman.Harika müzik zevkim ile bende yarışayım en azından 1 sezon.
Recap 37 saniye ediyor. 60 saniye olmalı.Recap:1.24 - 2.01
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @offensive @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @xdragxx @Gerekli24 @seyfullXh @MasacRE @Veteran @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan@xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Burak97 @umuttanyel @Cervantes@ömer karataş @Klaus @A. Poyraz Bilgin @781Ens @pompy @EnveR@AteşBöceği @bazinga @Gizmen @Silinmiş Üye @emreemreu @cehennet@dreamy @HeisenBerg @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @EmRe Ozansoy@serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @The Barberson @tolgab @-potterhead-@XanTier @Araf @eskici @Çiğdem
maNga 2009'dan sonra çok hit bir şarkı çıkardı sanki. Zaten tatlı tatlı atışıyoruz, amacımız maNga - MvÖ finali zaten. @AhmedSenin kafa hala 2004'te kalmis, maNga o zaman piyasaya yeni cikmisti hala neyin karsilastirmasini yapiyorsun? 2009'dan günümüze kadar gelirsek hangi grubun daha cok iz biraktigi belli. @Ahmed
Aynen.Gelecek sezon yarismaci oluyorsun o zaman.
Güzel formatmis, baslat gitsin.Yok ozaman Bu Şarkı Benim ile farklılık kalmaz şarkıda var ama misal en iyi jenerik, reklam filmi, kamu spotu, Kemal Sunal filmi, film fragmanları, çizgi film tanıtımı vs vs kapışması olmuştu yabancı dizi jenerikleri, yerli dizi jenerikleri diyede ayrılıyordu
Senin adaletinin puanlamayla alakalı olduğunu söylemedim zaten neyseTanimadigin bir insan icin cok fazla iddiali konusuyorsun. Neye göre samimiyetsizim?
Hem benim adaletime güvenmeseydin 3 sezondur yarismaci olmazdin herhalde.
Geçen hafta 1 puan vermiştin değil mi... Geçen haftanın telafisi niyetine çift haneli puan bekliyorum, haberin olsun.Evet evet güzeldir severim
Harika olur. Rock'n Roll never dies basligi altinda final konusunu acarim. 🤘maNga 2009'dan sonra çok hit bir şarkı çıkardı sanki. Zaten tatlı tatlı atışıyoruz, amacımız maNga - MvÖ finali zaten. @Ahmed
AnlaşabilirizGeçen hafta 1 puan vermiştin değil mi... Geçen haftanın telafisi niyetine çift haneli puan bekliyorum, haberin olsun.
Bizim senle MS disinda karsilastigimiz bir yer mi var? Dök o zaman icindekilerini.Senin adaletinin puanlamayla alakalı olduğunu söylemedim zaten neyse
Sinsi sinsi arkadan gelerek Tarkan'ların Candan Erçetin'lerin arasından sıyrılıp finalist olacağız. @AhmedHarika olur. Rock'n Roll never dies basligi altinda final konusunu acarim. 🤘
Olur ama burada herkesin içinde konuşmayalım.Anlaşabiliriz
Evet, 60 saniyenin altinda recap olmamali. Dikkat edelim. @12.AdamRecap 37 saniye ediyor. 60 saniye olmalı.
@Dosi mümkünse şu an yapılan tüm etkinlikler bitsin öyle.Güzel formatmis, baslat gitsin.
Aman Survivor yarismacilariyla katilma da. @slhttnmtlAynen.
Yasin Obuz ile katılmayı düşünüyorum. Kulaklarınızın pası silinsin biraz.Aman Survivor yarismacilariyla katilma da. @slhttnmtl
Kısaca albümün belli başlı başarılarını yazdım aslında, daha uzun uzun da yazardım ama kalsın. Amacımız grubumuzu tanıtmak.@phoebebuffay Allahımmmm o nasıl tanıtımm.. o ödül bu ödül şu birincilik
Yok onu zaten forumun durgun zamanı başlatırım düşünceliyim hiç bir yarışma ile çakışmamalı@Dosi mümkünse şu an yapılan tüm etkinlikler bitsin öyle.