Yine kimlerle yemek yiyorsun da suçu bana atıyorsunSenin yüzünden be, akşam yemeğine çıkalım diye tutturdun.
Yine kimlerle yemek yiyorsun da suçu bana atıyorsunSenin yüzünden be, akşam yemeğine çıkalım diye tutturdun.
Herzaman tersini diyorsunBugün kutumda küçük hissediyordum büyük çıkmış
Genelde tersi çıkıyor işteHerzaman tersini diyorsun
Yarışınca ne olacak bakalımGenelde tersi çıkıyor işte
Güzel bir para kazanmayı umuyorum ama zor tabiYarışınca ne olacak bakalım
Güzel bir para kazanmayı umuyorum ama zor tabi
Bugün yarışmak istemedin. Belki çok para alacaktınGüzel bir para kazanmayı umuyorum ama zor tabi
Senin ziyafetleri de bir yakalayamadık
Kutuma gitsem 100 bin alırmışımBugün yarışmak istemedin. Belki çok para alacaktın
Sen mavi alırsan, sana son model bir çöp arabası alacağımSenin ziyafetleri de bir yakalayamadık
Kutuma gitsem 100 bin alırmışım
Sen mavi alırsan, sana son model bir çöp arabası alacağım
Bu kez yakalarsın malzemeler benden, ziyafet @Dosi nin ellerinden çünkü Ama dikkatli olalım...Senin ziyafetleri de bir yakalayamadık
Kutuma gitsem 100 bin alırmışım
Ben çöpçü müyüm beSen mavi alırsan, sana son model bir çöp arabası alacağım
Hurdacı arabası pardonBen çöpçü müyüm be
Olmadı ayırırsınız artık bana da bir şeylerBu kez yakalarsın malzemeler benden, ziyafet @Dosi nin ellerinden çünkü Ama dikkatli olalım...
En iyi yaptığım şey ekmek, simit onu yaparım ancaBu kez yakalarsın malzemeler benden, ziyafet @Dosi nin ellerinden çünkü Ama dikkatli olalım...
Afiyetle de yeriz valla senin elden olduğu sürece Yanına da güzel bir ayran... @eskici ye ayırırız artık ama bayatlarEn iyi yaptığım şey ekmek, simit onu yaparım anca
Eskiciyim ben eskiciHurdacı arabası pardon
Koskoca VMYM stüdyosunu Beşiktaş-Kadıköy vapuruna mı çevirecez cimrilik yapma...En iyi yaptığım şey ekmek, simit onu yaparım anca