Kurban ol be Barış'a, Burak murak yok sana.
Kadir ve Maraşlı'nın yeri ayrı ama yani.
Barış biraz daha psikopat olsa tadından yetmezdi. Yükselenim akrep. Acıyı severim
Kurban ol be Barış'a, Burak murak yok sana.
Kadir ve Maraşlı'nın yeri ayrı ama yani.
Tamam bir sonraki bolüme kadar temizleriz.İyi işte temizlersin yarışmadan sonra. Yeni paspas attın senle @Mircan Saye batırdınız. Temizlemeden çıkmayın sakın stüdyodan.
Bunu niye ben “tüyo veriyorum karşiime*” (*kardeşime) diye tekrar tekrar okudum anlamadım Neyse sipariş de geldi başım fazla boş yapmayayım biraz saklayayım boşları @cehennet
Sana fikrini soran olmadı varoşşş.Sur bakalım kendsi ne diyecek
------
Konudan gider misin
Araba hırsızlığı yapıyordu işte neyine yetmiyorBarış biraz daha psikopat olsa tadından yetmezdi. Yükselenim akrep. Acıyı severim
İşte onu bende hiç anlamıyorum gerçekten çok yazık ediyor kendisine.Ne güzel talipleri varken gide gide B*şra ve Didem ecünnülerini buluyor saf.
Araba hırsızlığı yapıyordu işte neyine yetmiyor
Afiyet olsun. Nasılmış A101 'deki Kaşık-La mantısı?@Cervantes mantı yiyip seni anıyorum
Ama bu kadar kesin konuşmadın.Sana beni dinle bunu diyorum deyip durdum
Sağ ol Yok o değil kasap mantısıydı buAfiyet olsun. Nasılmış A101 'deki Kaşık-La mantısı?
Ama bu kadar kesin konuşmadın.
Çünkü kesin olmuştuAfiyet olsun. Nasılmış A101 'deki Kaşık-La mantısı?
Ama bu kadar kesin konuşmadın.
Hırsızlık sahneleri azdı ama yarışmadan sonra bulup atarım istersen, bir de kavga sahnesi var yaniii.Diziyi tam izlemedim bilmiyorum. Araba hırsızı mi iyimis. Severim aksiyon
Yoldaşım, şunun hakkından gel.Bugün hislerimde yanılmayacağım ve sana da laf söyleme hakkı olmayacak @cehennet
Hırsızlık sahneleri azdı ama yarışmadan sonra bulup atarım istersen, bir de kavga sahnesi var yaniii.
Akbaba!!!Neler oluyor şimdi. Biz barışı parçalamaktan unuttuk yarışmayı @xdragxx
Acalım.
Akbaba!!!