Kurban ol be Barış'a, Burak murak yok sana.
Kadir ve Maraşlı'nın yeri ayrı ama yani.![]()
Barış biraz daha psikopat olsa tadından yetmezdi. Yükselenim akrep. Acıyı severim
Kurban ol be Barış'a, Burak murak yok sana.
Kadir ve Maraşlı'nın yeri ayrı ama yani.![]()
Tamam bir sonraki bolüme kadar temizleriz.İyi işte temizlersin yarışmadan sonra.Yeni paspas attın senle @Mircan Saye batırdınız. Temizlemeden çıkmayın sakın stüdyodan.
![]()
Bunu niye ben “tüyo veriyorum karşiime*” (*kardeşime) diye tekrar tekrar okudum anlamadımNeyse sipariş de geldi başım fazla boş yapmayayım biraz saklayayım boşları
@cehennet
Sana fikrini soran olmadı varoşşş.Sur bakalım kendsi ne diyecek
------
Konudan gider misin![]()
Araba hırsızlığı yapıyordu işte neyine yetmiyorBarış biraz daha psikopat olsa tadından yetmezdi. Yükselenim akrep. Acıyı severim![]()
İşte onu bende hiç anlamıyorum gerçekten çok yazık ediyor kendisine.Ne güzel talipleri varken gide gide B*şra ve Didem ecünnülerini buluyor saf.![]()
Araba hırsızlığı yapıyordu işte neyine yetmiyor![]()
Afiyet olsun. Nasılmış A101 'deki Kaşık-La mantısı?@Cervantes mantı yiyip seni anıyorum![]()
Ama bu kadar kesin konuşmadın.Sana beni dinle bunu diyorum deyip durdum![]()
Sağ olAfiyet olsun. Nasılmış A101 'deki Kaşık-La mantısı?
Ama bu kadar kesin konuşmadın.![]()
Çünkü kesin olmuştuAfiyet olsun. Nasılmış A101 'deki Kaşık-La mantısı?
Ama bu kadar kesin konuşmadın.![]()
Hırsızlık sahneleri azdı ama yarışmadan sonra bulup atarım istersen, bir de kavga sahnesi var yaniii.Diziyi tam izlemedim bilmiyorum. Araba hırsızı mi iyimis. Severim aksiyon![]()
Yoldaşım, şunun hakkından gel.
Hırsızlık sahneleri azdı ama yarışmadan sonra bulup atarım istersen, bir de kavga sahnesi var yaniii.![]()
![]()
Akbaba!!!Neler oluyor şimdi. Biz barışı parçalamaktan unuttuk yarışmayı@xdragxx
Acalım.