Bir ara yakıyordun. Bakalım bu kez ne olacak@cehennet
@mrt-06 doğum gününü falan kutladık. Ortamda bir pozitif enerji var. Bu sebeple benim aklımdaydı. @Mircan Saye sen ne dersin
Bir ara yakıyordun. Bakalım bu kez ne olacak@cehennet
Aa bana da tüyo diye söyleseysin keşke...Tüyo veriyorum karışma@cehennet
Doğum günü yüksek enerji yüksek para mı yoksa düşük para mı olacak bakalım@mrt-06 doğum gününü falan kutladık. Ortamda bir pozitif enerji var. Bu sebeple benim aklımdaydı. @Mircan Saye sen ne dersin![]()
Ekli dosyayı görüntüle 105911
Bu da sanırım Bizim Hikaye 64. bölüm çekimleri zamanından bir kare, odağını sıfırlamaya geliyorum.![]()
![]()
Tamam olur açalım.@mrt-06 doğum gününü falan kutladık. Ortamda bir pozitif enerji var. Bu sebeple benim aklımdaydı. @Mircan Saye sen ne dersin![]()
Çok özür dilerim uyumuşum
Aa bana da tüyo diye söyleseysin keşke...Terk ediyorum an itibariyle konuyu.
![]()
Daha seni açmadılar yetiştinÇok özür dilerim uyumuşum![]()
AŞKIM, AŞK ERKEĞİM...
Doğum günü yüksek enerji yüksek para mı yoksa düşük para mı olacak bakalım![]()
AŞKIM, AŞK ERKEĞİM...
Kurban ol be Barış'a, Burak murak yok sana.Maraşlı karakteri daha iyiydi yaa. En sevmediğim rolü Bizim Hikaye Barış olabilir. Yarım Kalan asklarda mi o pis adlı bile daha çekici![]()
Sana beni dinle bunu diyorum deyip durdumAa bana da tüyo diye söyleseysin keşke...Terk ediyorum an itibariyle konuyu.
![]()
İyi işte temizlersin yarışmadan sonra.Mesai bitmeden gitme. Zaten her yer pis![]()
Ne güzel talipleri varken gide gide B*şra ve Didem ecünnülerini buluyor saf.AŞKIM, AŞK ERKEĞİM...