Bir ara yakıyordun. Bakalım bu kez ne olacak @cehennet
@mrt-06 doğum gününü falan kutladık. Ortamda bir pozitif enerji var. Bu sebeple benim aklımdaydı. @Mircan Saye sen ne dersin
Bir ara yakıyordun. Bakalım bu kez ne olacak @cehennet
Aa bana da tüyo diye söyleseysin keşke... Terk ediyorum an itibariyle konuyu.Tüyo veriyorum karışma @cehennet
Doğum günü yüksek enerji yüksek para mı yoksa düşük para mı olacak bakalım@mrt-06 doğum gününü falan kutladık. Ortamda bir pozitif enerji var. Bu sebeple benim aklımdaydı. @Mircan Saye sen ne dersin
Ekli dosyayı görüntüle 105911
Bu da sanırım Bizim Hikaye 64. bölüm çekimleri zamanından bir kare, odağını sıfırlamaya geliyorum.
Tamam olur açalım.@mrt-06 doğum gününü falan kutladık. Ortamda bir pozitif enerji var. Bu sebeple benim aklımdaydı. @Mircan Saye sen ne dersin
Çok özür dilerim uyumuşum
Aa bana da tüyo diye söyleseysin keşke... Terk ediyorum an itibariyle konuyu.
Daha seni açmadılar yetiştinÇok özür dilerim uyumuşum
AŞKIM, AŞK ERKEĞİM...
Doğum günü yüksek enerji yüksek para mı yoksa düşük para mı olacak bakalım
AŞKIM, AŞK ERKEĞİM...
Kurban ol be Barış'a, Burak murak yok sana.Maraşlı karakteri daha iyiydi yaa. En sevmediğim rolü Bizim Hikaye Barış olabilir. Yarım Kalan asklarda mi o pis adlı bile daha çekici
ŞanslıyımDaha seni açmadılar yetiştin
Sana beni dinle bunu diyorum deyip durdumAa bana da tüyo diye söyleseysin keşke... Terk ediyorum an itibariyle konuyu.
İyi işte temizlersin yarışmadan sonra. Yeni paspas attın senle @Mircan Saye batırdınız. Temizlemeden çıkmayın sakın stüdyodan.Mesai bitmeden gitme. Zaten her yer pis
Ne güzel talipleri varken gide gide B*şra ve Didem ecünnülerini buluyor saf.AŞKIM, AŞK ERKEĞİM...