- Reaksiyon puanı
- 18,892
- Puanı
- 1,060
Neden boşanalım ki ben idare ederim kocamıBu aralar bende çok gözlemliyorum Yalnız evlenirseniz hemen boşanırsınız az ağırdan al
Kocanın gözü dışta olursa idareyi falan görmez, şöyle baştan bi gözünü kör edecek kadar ayartNeden boşanalım ki ben idare ederim kocamı
Yasak Elma'dan beter burasıForumda ne çok match varmış yaa. Kimin eli kimin cebinde belli değil.
Kocamın gözü kimde @xemrexxxKocanın gözü dışta olursa idareyi falan görmez, şöyle baştan bi gözünü kör edecek kadar ayart
------
Yasak Elma'dan beter burası
Kocanın gözü dışta olursa idareyi falan görmez, şöyle baştan bi gözünü kör edecek kadar ayart
------
Yasak Elma'dan beter burası
Ben hızlı gitmeyi seviyorum 3 günlük dünyaDur daha flörtte öyle şeyler çok olmaz Ağırdan al ağırdan
------
Seninki de soru, benim gözlemlerim @serhatt diyor
O zaman git kocanı bıktırana kadar sor, köşeye kıstır öyle evlenBen hızlı gitmeyi seviyorum 3 günlük dünya
Bu aralar bende çok gözlemliyorum Yalnız evlenirseniz hemen boşanırsınız az ağırdan al
Forumda ne çok match varmış yaa. Kimin eli kimin cebinde belli değil.
@serhatt birazdan damlar konuya.
Bu aşktan Bnm niye haberim yokGerçekten karı kocamısınız ?
Yokmuş gibi yapıyorsun da kim bilir içinde neler besliyosunBu aşktan Bnm niye haberim yok
Sen bilmessen ben hiç bilmemBu aşktan Bnm niye haberim yok
Cookie zamanında serhatı sağda solda sıkıştırıyordu artık ne yaşadılarsa ondan sonra herkese yazıyorYokmuş gibi yapıyorsun da kim bilir içinde neler besliyosun
Yazık oldu bir zamanların favori çiftine Tüh ajanlık yapıp öğrenseydin beCookie zamanında serhatı sağda solda sıkıştırıyordu artık ne yaşadılarsa ondan sonra herkese yazıyor
Mantıklı @xemrexxx evlen benleO zaman git kocanı bıktırana kadar sor, köşeye kıstır öyle evlen
Nasıl yok be Kocamsın kabul et artıkBu aşktan Bnm niye haberim yok
Gerçekten karı kocamısınız ?
Hayrılısı olsun
Ben serhati sen sandım aşkımCookie zamanında serhatı sağda solda sıkıştırıyordu artık ne yaşadılarsa ondan sonra herkese yazıyor