- Reaksiyon puanı
- 19,191
- Puanı
- 1,060
Neden boşanalım ki ben idare ederim kocamıBu aralar bende çok gözlemliyorumYalnız evlenirseniz hemen boşanırsınız az ağırdan al
![]()
Kocanın gözü dışta olursa idareyi falan görmez, şöyle baştan bi gözünü kör edecek kadar ayartNeden boşanalım ki ben idare ederim kocamı![]()
Yasak Elma'dan beter burasıForumda ne çok match varmış yaa. Kimin eli kimin cebinde belli değil.![]()
Kocamın gözü kimdeKocanın gözü dışta olursa idareyi falan görmez, şöyle baştan bi gözünü kör edecek kadar ayart
------
Yasak Elma'dan beter burası![]()
Kocanın gözü dışta olursa idareyi falan görmez, şöyle baştan bi gözünü kör edecek kadar ayart
------
Yasak Elma'dan beter burası![]()
Dur daha flörtte öyle şeyler çok olmaz
Seninki de soru, benim gözlemlerim @serhatt diyorHalit Argun kim merak ettim.![]()
Ben hızlı gitmeyi seviyorum 3 günlük dünyaDur daha flörtte öyle şeyler çok olmazAğırdan al ağırdan
------
Seninki de soru, benim gözlemlerim @serhatt diyor![]()
O zaman git kocanı bıktırana kadar sor, köşeye kıstır öyle evlenBen hızlı gitmeyi seviyorum 3 günlük dünya![]()
Bu aralar bende çok gözlemliyorumYalnız evlenirseniz hemen boşanırsınız az ağırdan al
![]()
Forumda ne çok match varmış yaa. Kimin eli kimin cebinde belli değil.![]()
@serhatt birazdan damlar konuya.![]()
Bu aşktan Bnm niye haberim yokGerçekten karı kocamısınız ?
Yokmuş gibi yapıyorsun da kim bilir içinde neler besliyosunBu aşktan Bnm niye haberim yok![]()
Sen bilmessen ben hiç bilmemBu aşktan Bnm niye haberim yok![]()
Cookie zamanında serhatı sağda solda sıkıştırıyordu artık ne yaşadılarsa ondan sonra herkese yazıyorYokmuş gibi yapıyorsun da kim bilir içinde neler besliyosun![]()
Yazık oldu bir zamanların favori çiftineCookie zamanında serhatı sağda solda sıkıştırıyordu artık ne yaşadılarsa ondan sonra herkese yazıyor![]()
Mantıklı @xemrexxx evlen benleO zaman git kocanı bıktırana kadar sor, köşeye kıstır öyle evlen![]()
Nasıl yok beBu aşktan Bnm niye haberim yok![]()
Gerçekten karı kocamısınız ?
Ben serhati sen sandım aşkımCookie zamanında serhatı sağda solda sıkıştırıyordu artık ne yaşadılarsa ondan sonra herkese yazıyor![]()