Tam olarak Ender'in ta kendisiyim.
------
Hiç işim olmaz böyle saçmalıklarla.@serhatt birazdan damlar konuya.
Hiç işim olmaz böyle saçmalıklarla.@serhatt birazdan damlar konuya.
------
Hiç işim olmaz böyle saçmalıklarla.
@Maskeli Fedai yi başımın gözümün sadakası olarak verdim ben isteyenlere, elden alma durumu yok yani.Zamanında @xBUGRAx bı haritayı görünce @serhatt ı yolup @Maskeli Fedai yi kapmıştı sana da bişiler yapabilir
Ekli dosyayı görüntüle 105682
Bayılma, geber.
Herkes benim peşimde yoruldum artık.
------
Hiç işim olmaz böyle saçmalıklarla.
1.90 eşek gibi adam serhat ne kovalıcaö be o sırığıHerkes benim peşimde yoruldum artık.
Aynen öyle."Ben Ender'im Keyfimi kaçıranı pişman ederim" Fragmanı paylaşalım. Yıldız kim😱
Saçmalama nasıl ondan kısa durabilirim.
Ne bileyim, kısa duruyor gibiydin. Belki @denizz19 uzun çıksın diye eğildin. Boydan bir fotoğraf değildi sanki, öyle hatırlıyorum.Aynen öyle.
Yıldız sen ol.
------
Beni görmek istiyorsan bunu açıkça söyle, lafı dolandırma.Ne bileyim, kısa duruyor gibiydin. Belki @denizz19 uzun çıksın diye eğildin. Boydan bir fotoğraf değildi sanki, öyle hatırlıyorum.
Seni niye göreyim Allah aşkına, @xemrexxx varken bana düşmez.Beni görmek istiyorsan bunu açıkça söyle, lafı dolandırma.
Forumdakilere özenmiş olabilirsin herkes peşimde diye.Seni niye göreyim Allah aşkına, @xemrexxx varken bana düşmez.
Aynen öyle.
Yıldız sen ol.
------
Ben olgun ve balık etli severim by aşk yalan yani🏳️🌈🏳️🌈🏳️🌈🏳️🌈🏳️🌈🏳️🌈🏳️🌈🏳️🌈🏳️🌈🏳️🌈🏳️🌈🏳️🌈🏳️🌈🏳️🌈
Fark etmez ben küllerimden doğmaya alışığım vız gelirsin bana.3. Bölümde seni o çıktığın kuytuya geri gönderiyorum ama emin misin
Aynen valla haberleri yokBenim de yok 😁😀😂
Hele ben hiç bilmem😉
Olaya cok fransız kaldım😂😀😁