Çok doğru düzgün O Ses izlemem ama aklıma soktun, bakarım artık düetlere. Harika olduğundan şüphem yok.Yarışmada ki düetlere ne diyorsun. Bir ara shape of you söylemişti. İyiydi performansları.
Çok doğru düzgün O Ses izlemem ama aklıma soktun, bakarım artık düetlere. Harika olduğundan şüphem yok.Yarışmada ki düetlere ne diyorsun. Bir ara shape of you söylemişti. İyiydi performansları.
Şaka yaptığını biliyorum.
Forum pek yabancı sevmiyor aman diyelim. @slhttnmtlYarışmada ki düetlere ne diyorsun. Bir ara shape of you söylemişti. İyiydi performansları.
Kes yalakalığı yarışma dışında adımı bile anmıyordun.Sen benim jüri başkanım Güllü @serhatt'ımsın. Tabii ki burada olacaksın.
Hadise olunca Çince'sinden Arapça'sına her dili sevecekler. 🥰Forum pek yabancı sevmiyor aman diyelim. @slhttnmtl
Yapsa da fark etmez.Mor ve Ötesi LGBTQ+ propagandası yapmadı diye biliyorum? @serhatt
İftira atma, özelden hep seni yoklamadım mı?Kes yalakalığı yarışma dışında adımı bile anmıyordun.
İftira. .ss@serhatt ımın parlağı oyladığını nasıl unutursun? 😱
Ay patla. .ssAman neyse Mor ve Ötesi'ne tam puan ver de diğerleri mühim değil.
Çok doğru düzgün O Ses izlemem ama aklıma soktun, bakarım artık düetlere. Harika olduğundan şüphem yok.
Forum pek yabancı sevmiyor aman diyelim. @slhttnmtl
LGBTQ team ağlıyor şuan. Sen parlaklarla kafayı yemişsin. @Aserat başlat şu programı da gözü bayram etsin biraz.Yapsa da fark etmez.
Belki bir kere sene de bir.İftira atma, özelden hep seni yoklamadım mı?
Kimle yiyecektim başka.LGBTQ team ağlıyor şuan. Sen parlaklarla kafayı yemişsin. @Aserat başlat şu programı da gözü bayram etsin biraz.
Niye, Hadise bir Sezen Aksu mu ki?Hadise olunca Çince'sinden Arapça'sına her dili sevecekler. 🥰
Çiğdem'le mesajlaşıyoruz şimdi, her şeyi ona not edeceğim. Gelsinde bir kulağını güzelce çeksin.Belki bir kere sene de bir.
------
Kimle yiyecektim başka.
Söz ver o zaman?benim dışımda hesapta bulunmayan yoğunluk çıkmazsa oylamadayım
Daha da ötesi. Tabi Sezen Aksu da çok güzide bir sanatçı.Niye, Hadise bir Sezen Aksu mu ki?
------
Çiğdem'le mesajlaşıyoruz şimdi, her şeyi ona not edeceğim. Gelsinde bir kulağını güzelce çeksin.
Parlaklıktan emekli mi oldun?İftira. .ss
------
Ay patla. .ss
Ben her gün konuşuyorum o kimde korkacam.Niye, Hadise bir Sezen Aksu mu ki?
------
Çiğdem'le mesajlaşıyoruz şimdi, her şeyi ona not edeceğim. Gelsinde bir kulağını güzelce çeksin.
Onsuz yapamıyordun buralarda hani. Unuttun sanma.Ben her gün konuşuyorum o kimde korkacam.
Yaptığım görülüyor pekala.Onsuz yapamıyordun buralarda hani. Unuttun sanma.
@serhatt ne zamandan beri felsefe peşinden koşmaya başladı? Parlak bulamadığı için depresyona mı girdi acaba?
3 yıl önceden bahsediyor.@serhatt ne zamandan beri felsefe peşinden koşmaya başladı? Parlak bulamadığı için depresyona mı girdi acaba?