eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 10. Sezon 1. Hafta Sonuçları

Bilerek 1 puan veren bazı isimlerin olduğunu düşünüyorum bu tezimin doğruluğunu önümüzdeki haftalardaki puanlara bakıp anlayacağım. :A Yine birkaç hafta daha gözlemleyeceğim şeyse yakın arkadaşlara yüksek verilmesi olacak. :A Bu hafta gözüme çarpan bir iki isim oldu. :A

Açıkçası iyi bir şarkıyla geldiğimi düşünüyorum ama beklentimin altında kaldı puanlar. Böyle olunca ikinci haftaya daha güçlü bir şarkıyla geleceğim ki bu haftaki puanı unuttursun, malum eleme var. :A
------

Dışarıdaydım diyorum ya yemek falan yedik gezdik. :A
Bu laflar her an kaos çıkarabilir. Acilen o kişileri ifşa etmelisin. :Z

• Güldürdün
Reactions: Özgür
6 puan kötü değil, hemen başlama söylenmeye :A Şarkıcın da fena değil zaten, daha iyi puanlar alacağın zamanlar olacaktır :A

Seni özledik de MS performansını hiç özlememiştim :A Seni son sırada görünce bir an sevindim ama format değişmiş anlaşılan, kurtulamadık maalesef :A Kesin haftaya sen kurtarıp devam edersin yarışmaya :A

Benden çok yüksek beklentin olmasın yoldaşım, iyi puan vereceğim zamanlar da olur ama çok dinlediğim bir şarkıcı değil seninki...
Beğenmiş :A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE
@kerem sonradan geldim ama en çok yazan 3.yarışmacı olmuşum. İnsanlar eleme olmayacağı için pek takmamış bu haftayı bence. :A

• Sinir Bozucu
Reactions: kerem
Bu laflar her an kaos çıkarabilir. Acilen o kişileri ifşa etmelisin. :Z
Eğer teorim doğru çıkarsa açık açık ifşalayacağım zaten biraz zaman tanıyorum. :A

Zamanında az kaosa girmedim MS konusunda. :A Buray'a yapılan muameleleri unutmadım. :A Çekinmeden yine yaparım. :A

• Güldürdün
Eğer teorim doğru çıkarsa açık açık ifşalayacağım zaten biraz zaman tanıyorum. :A

Zamanında az kaosa girmedim MS konusunda. :A Buray'a yapılan muameleleri unutmadım. :A Çekinmeden yine yaparım. :A
@sokak sanati yok ama karşında tekrar onu söyleyeyim. :A

Şaka maka Buray ile efsane ilerledin ve 3. bitirdin. Çok yeni bir şarkıcı olmasına rağmen. Bence tekrar bu özgüvenle derece elde edebilirdin ama Emre Aydın'ı seç dedim sana. :A

• Güldürdün
Reactions: Özgür
@sokak sanati yok ama karşında tekrar onu söyleyeyim. :A

Şaka maka Buray ile efsane ilerledin ve 3. bitirdin. Çok yeni bir şarkıcı olmasına rağmen. Bence tekrar bu özgüvenle derece elde edebilirdin ama Emre Aydın'ı seç dedim sana. :A
Evet bu sene daha hafif kişiler var kaosun da tadı çıkmaz. :A

Bence de Buray'la 3.olmamı biraz daha konuşabiliriz. :Z Kimleri kimleri eledik. :A

Bu sene katılmayı bile düşünmüyordum biliyorsun bir anda Pinhani dinlerken sana yazdım öyle büyük iddiam yok en iyi şarkıları bile erken kullanabilirim. :A

• Güldürdün
@xemrexxx bizsiz yapamaz. Bırak özlemini gidersin. :A
Sende reytingi kokusunu aldın tabi :A
Seni tanımasak inanıcaz bu dediğine :A
E5SsUrIXEAAFzv6.jpeg

• Güldürdün
Reactions: eskici