Neredeydin sen bütün gün?Niye kırgınsın be. 😱
Neredeydin sen bütün gün?Niye kırgınsın be. 😱
Diyecek bir şeyim yok. Müzikten anlamıyorum desem de genel puan durumu ile çok uçuk çıkmamış puanlarım.Çok da gerekli olmayan puanlarmış... @Gerekli24
Yok gııı forumun dişleri aman cadolozları mutlu çiftleri sevmez genelde ayırmak için büyü falan yapar ondan dedimAaa yok ben bu çift ile ilgilenmiyorum Allah mesut etsin![]()
![]()
İlk hafta kimse elenmek istemedi, mecbur kaldık.6 puan kötü değil, hemen başlama söylenmeyeŞarkıcın da fena değil zaten, daha iyi puanlar alacağın zamanlar olacaktır
Seni özledik de MS performansını hiç özlememiştimSeni son sırada görünce bir an sevindim ama format değişmiş anlaşılan, kurtulamadık maalesef
Kesin haftaya sen kurtarıp devam edersin yarışmaya
Benden çok yüksek beklentin olmasın yoldaşım, iyi puan vereceğim zamanlar da olur ama çok dinlediğim bir şarkıcı değil seninki...
Aman çok da tın. Elenmediğine kurtul sen.Verdiğiniz karar yüzünden yine şarkı değiştireceğim o zaman, final puanı alabilecek bir şarkıyla yarışacaktım ama vazgeçtim bu bilgiden sonra.![]()
3. hafta konusuna hogathan geliyor sabret.@Maskeli Fedai de vardı yorumlarda bir de @DarkLegenD gelirse konuya yarışma sıva yükünden çöker. Ss @kerem in programı iptal![]()
Yok bugün şöyle bir bakıp çıkıyorum da bir gün topluca güzel bir sıva yaparız yoldaşlarımla@Maskeli Fedai de vardı yorumlarda bir de @DarkLegenD gelirse konuya yarışma sıva yükünden çöker. Ss @kerem in programı iptal![]()
İnşallah eski nickine geri dönersin, bugün berbattın.Yüksek ve düşük oy veren herkese teşekkürler. Nirvana'nın eleştirilen bir şarkı olduğunu biliyordum ama ilk 10'a girmek ilerisi için umutlandırdı![]()
Geciktim biraz kusura bakmaBenim dışımda herkes oluyor.
------
Neredesin sen?![]()
Keşke yapmasaydınız böyle, bir daha bu fırsat elimize gelmezİlk hafta kimse elenmek istemedi, mecbur kaldık.
------
Aman çok da tın. Elenmediğine kurtul sen.
------
3. hafta konusuna hogathan geliyor sabret.![]()
Gecikme bahanen ne peki?Geciktim biraz kusura bakma![]()
Temmuz ayındayızGecikme bahanen ne peki?![]()
Eğer yeni sezonda iş bulamazsam düşünebilirimİnşallah eski nickine geri dönersin, bugün berbattın.![]()
@eskici kim ile halt yedin?Forumda her şey mümkün![]()
Haftaya gözüme kestirdim seni, propaganda yapıp elemeyece çalışacağım.Eğer yeni sezonda iş bulamazsam düşünebilirim![]()
Misafirim vardı dışarıdaydım fırsat buldukça girdim.Neredeydin sen bütün gün?![]()