eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 10. Sezon 1. Hafta Sonuçları

Son düzenleme:
  • Güldürdün
Reactions: eskici and cehennet
@Çiğdem
Birkaç kişi dışında kim kimdir bilmiyorum ilk bakışta 17.sıra ve 1.sıra belliydi arasını dinleyerek müzik zevkime göre oyladım başarılar :A :A :A

17 Tarkan
16 Yeni
15 maNga
14 Demi
13 Candan
12 Pihanni
11 Ebru
10 Tuğba
9 Model
8 Merve
7 Mfö
6 Teo
5 Mor
4 Toygar
3 Hadise
2 Edis
1 Gülben (İzel ismini duyunca buğramı demiştim :A Ayy hadi gönder şu gülbenini 2.hafta izeli getirde şampiyon yapalım ayoll :Z)
Yıllar geçti hala Pinhani yazmayı öğrenememiş rezil.ss @Çiğdem

Gerçekten @MasacRE gibilere oy kullanmak yasaklanmalı:A
6 puan kötü değil, hemen başlama söylenmeye :A Şarkıcın da fena değil zaten, daha iyi puanlar alacağın zamanlar olacaktır :A
Özlemişsin beni belli. :bhr: @MasacRE
Seni özledik de MS performansını hiç özlememiştim :A Seni son sırada görünce bir an sevindim ama format değişmiş anlaşılan, kurtulamadık maalesef :A Kesin haftaya sen kurtarıp devam edersin yarışmaya :A
Benden çok yüksek beklentin olmasın yoldaşım, iyi puan vereceğim zamanlar da olur ama çok dinlediğim bir şarkıcı değil seninki...

6 puan kötü değil, hemen başlama söylenmeye :A Şarkıcın da fena değil zaten, daha iyi puanlar alacağın zamanlar olacaktır :A

Seni özledik de MS performansını hiç özlememiştim :A Seni son sırada görünce bir an sevindim ama format değişmiş anlaşılan, kurtulamadık maalesef :A Kesin haftaya sen kurtarıp devam edersin yarışmaya :A

Benden çok yüksek beklentin olmasın yoldaşım, iyi puan vereceğim zamanlar da olur ama çok dinlediğim bir şarkıcı değil seninki...
Birkaç gün dinle eğer hâlâ fikrin değişmezse amenna...

Maalesef oyu iptal edildi! :(

@Sherlock
18 Tarkan - Yolla
17 MFÖ - Diday Diday Day
16 Teoman - Uçurtmalar
15 Pinahni - Kefen Giydim
14 Mor ve Ötesi - Uyan
13 maNga - Kandırma Kendini
12Demi Lovato - Body Say
11 Candan Erçetin - Umrumda Değil
10 Ebru Gündeş - Aynı Aşklar
9 Merve Özbey - Yağmur
8 Toygar Işıklı - Tebessüm
7 Model - Kuğunun Ağıtı
6 Serdar Ortaç - Gram
5 Yeni Türkü - Eyvallah
4 Tuğba Yurt - Söyle
3Hadise - Olsun
2 Edis & Gülşen - Nirvana
1 İzel & Gülben Ergen & Ercan - Özledim
Ah be Sherlock beyciğim gitti 15 puanım. :( Daha erken yollasaydın keşke… @Sherlock

• Üzücü
Reactions: 12.Adam
@kerem ilk 2 hafta tek bir hafta gibi mi ele alınacak? Yani bu haftanın ilk 3'ü final puanı almadı mı mesela? :A
Evet aynen öyle olacak. İlk hafta eleme olmamasının nedeni bu zaten. %50 bitti, %50 kaldı hesabı. :A

Çok iyi bir başlangıç yaptık, bütün oy kullananlara tek tek teşekkür ediyorum. :Z

İlk haftadan elenme yok fakat final puanı var sanıyordum yine de 2.hafta için önemli bir avantaj oldu. @The_Erinch ve @mesmeso ve sunucu @kerem sizleri de tebrik ediyorum :A
Alamanların yüz karası bu kerem:A
------

@serhatt la ikisi ne yapsa boş :A
İnanılmaz derecede yoruldum ama değdi. Teşekkür ederim arkadaşlar ban eşlik ettiğiniz için. :Z

İlk başlarda ne kadar iyi düşünmesem de (sebepleri belli) sonradan kendimi çoğu listede 10 puan üstünde gördüm. Ayrıca iddiasız girdiğim yarışmanın ilk haftasından da fena olmayan bir puanla ayrılıyorum (gerçi diğer düşündüklerim de foruma hitap etmez gibi ama :A) 10 üstü veren herkese çok teşekkürler. :A
Üsttekiler tebrik etmemişsin gözümden kaçmadı. :A

• Güldürdün
Reactions: slhttnmtl