eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 10. Sezon 1. Hafta Sonuçları

@kerem hem geçerli sayılması gereken oyları geçersiz saydın, hem yanlış puanlarımı açıkladın, hem de yarım saattir bir sonuçları açıklayamadın. Bu kadar kötü bir sunuculuk olmaz. :A

Sonuçlar ana sayfada açıklanmıştır. Herkesin bildiği gibi bu hafta ilk haftaya özel eleme olmadı ama haftaya puanlamaya bu gece elde ettiğimiz puanlarla başlayacağız. Oy kullanana herkese çok teşekkürler. 2. hafta eleme gecesinde görüşürüz. :Z

@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @offensive @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @xdragxx @Gerekli24 @seyfullXh @MasacRE @Veteran @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @hayret bi şey @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Burak97 @umuttanyel @Cervantes @ömer karataş @Klaus @A. Poyraz Bilgin @781Ens @pompy @EnveR @AteşBöceği @bazinga @Gizmen @Silinmiş Üye @emreemreu @cehennet @dreamy @HeisenBerg @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @The Barberson @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf @eskici @Çiğdem
------

@kerem hem geçerli sayılması gereken oyları geçersiz saydın, hem yanlış puanlarımı açıkladın, hem de yarım saattir bir sonuçları açıklayamadın. Bu kadar kötü bir sunuculuk olmaz. :A
Hayır hepsini kendi ellerimle %100 doğru hesapladım. İnsanların kafasını karıştırma. :A

Yüksek ve düşük oy veren herkese teşekkürler. Nirvana'nın eleştirilen bir şarkı olduğunu biliyordum ama ilk 10'a girmek ilerisi için umutlandırdı :A

İlk başlarda ne kadar iyi düşünmesem de (sebepleri belli) sonradan kendimi çoğu listede 10 puan üstünde gördüm. Ayrıca iddiasız girdiğim yarışmanın ilk haftasından da fena olmayan bir puanla ayrılıyorum (gerçi diğer düşündüklerim de foruma hitap etmez gibi ama :A) 10 üstü veren herkese çok teşekkürler. :A

• Güldürdün
Reactions: kerem
MusicSurvivor 10. hafta ilk hafta sonuçlarına hoşgeldiniz. Bildiğiniz üzere 18 yarışmacımızla bu serüvene atıldık ve şimdi ilk haftanın sonuçlarıyla karşınızdayız. :Z

8lPcM.jpg

Şimdi gelin 18 yarışmacımız ve şarkılarına bi' göz atalım. :Z
1. Hafta Genel Puan Tablosu

603 | Tarkan - Yolla | @Tolstoyevski

496 | Candan Erçetin - Umrumda Değil | @The_Erinch
476 | Ebru Gündeş - Aynı Aşklar | @mesmeso
407 | Toygar Işıklı - Tebessüm | @12.Adam

406 | Hadise - Olsun | @slhttnmtl
405 | maNga - Kandırma Kendini | @Ahmed
401 | Tuğba Yurt - Söyle | @Turkuazz
367 | Merve Özbey - Yağmur | @denizz19
390 | Edis - Nirvana | @Veteran
387 | MFÖ - Diday Diday Day | @bazinga
361 | Yeni Türkü - Eyvallah | @mrt-06
367 | Model - Kuğunun Ağıtı | @dreamy
339 | Pinhani - Kefen Giydim | @Özgür
338 | Mor ve Ötesi - Uyan | @phoebebuffay

332 | Serdar Ortaç - Gram | @Çiğdem
301 | Demi Lovato - Body Say | @MayısKralı
290 | Teoman - Uçurtmalar | @Silinmiş Üye
254 | İzel - Özledim | @xBUGRAx

- Final Puanı Almaya Yakın Yarrışmacılar -
Tolstoyevski
The_Erinch
mesmeso

- Elenmeye Yakın Olan Yarışmacılar -
MayısKralı
Silinmiş Üye
xBUGRAx
------

Yeni jüri üyelerimiz @Cervantes @Alos @Sherlock @XanTier @EmreCan @Zeyno @cehennet @BARON男爵 @Gerekli24 ve @Doğan'a hoşgeldin diyerek programı açalım öncelikle. :Z

1626467696528.png

Herkese Teşekkürler :bhr: :bhr: :bhr: :Z :Z :oley: :oley:
Gelecek hafta görüşmek üzere.

• Harika
  • Beğendim
Reactions: kerem and Doğan
Sen hep güzelsin :bhr: :A
Tebrikler kardeşim
------

MusicSurvivor 10. hafta ilk hafta sonuçlarına hoşgeldiniz. Bildiğiniz üzere 18 yarışmacımızla bu serüvene atıldık ve şimdi ilk haftanın sonuçlarıyla karşınızdayız. :Z

8lPcM.jpg

Şimdi gelin 18 yarışmacımız ve şarkılarına bi' göz atalım. :Z
1. Hafta Genel Puan Tablosu

603 | Tarkan - Yolla | @Tolstoyevski

496 | Candan Erçetin - Umrumda Değil | @The_Erinch
476 | Ebru Gündeş - Aynı Aşklar | @mesmeso
407 | Toygar Işıklı - Tebessüm | @12.Adam

406 | Hadise - Olsun | @slhttnmtl
405 | maNga - Kandırma Kendini | @Ahmed
401 | Tuğba Yurt - Söyle | @Turkuazz
367 | Merve Özbey - Yağmur | @denizz19
390 | Edis - Nirvana | @Veteran
387 | MFÖ - Diday Diday Day | @bazinga
361 | Yeni Türkü - Eyvallah | @mrt-06
367 | Model - Kuğunun Ağıtı | @dreamy
339 | Pinhani - Kefen Giydim | @Özgür
338 | Mor ve Ötesi - Uyan | @phoebebuffay

332 | Serdar Ortaç - Gram | @Çiğdem
301 | Demi Lovato - Body Say | @MayısKralı
290 | Teoman - Uçurtmalar | @Silinmiş Üye
254 | İzel - Özledim | @xBUGRAx

- Final Puanı Almaya Yakın Yarrışmacılar -
Tolstoyevski
The_Erinch
mesmeso

- Elenmeye Yakın Olan Yarışmacılar -
MayısKralı
Silinmiş Üye
xBUGRAx
------

Yeni jüri üyelerimiz @Cervantes @Alos @Sherlock @XanTier @EmreCan @Zeyno @cehennet @BARON男爵 @Gerekli24 ve @Doğan'a hoşgeldin diyerek programı açalım öncelikle. :Z

Tarkan ve Candan Erçetin istediğim gibi ama diğer şarkılarda çook güzel

• Harika
Reactions: The_Erinch
Çok iyi bir başlangıç yaptık, bütün oy kullananlara tek tek teşekkür ediyorum. :Z

İlk haftadan elenme yok fakat final puanı var sanıyordum yine de 2.hafta için önemli bir avantaj oldu. @The_Erinch ve @mesmeso ve sunucu @kerem sizleri de tebrik ediyorum :A

Güzel bir geceydi. Ev sahibi sunucu @kerem 'i tebrik ediyorum. Kazasız belasız atlattın.:D

Yarışmayı bu hafta kazanan @Tolstoyevski @The_Erinch ve @mesmeso 'yu tebrik ederim. Ebru gündeş'in böyle karşılık bulmasına çok sevindim. Aynı şekilde Toygar Işıklı beni şaşırttı. Başarılı ilerlemiş. Tebrikler @12.Adam :Z