Zey TV Zey TV 🍒 FF Var Mısın Yok Musun- 3. Hafta Sona Erdi

Bildirimlere baktım 40 falan vardı. 1 tane kalmış yanıp duruyor. Sonra açıp geriye bakıp tespit ederim :A :A
------

İlk sayfada açılanlar belli. Kim ne kadar açmış :A
İşte letafet, işte zarafet , işte fazilet işte adam gibi adamlık. :A
Sizin için daha kolay olurdu ama bizim için de çok zor olurdu :D Önceden hazırlayalım desek bir sürü kombinasyon var onu da düşündüm ama olmaz yani :D
Yok tam kombinasyonluk değil, resimde 20 kutu görseli olacak rakamlı. Açıldıkça üzerine miktarı yazıp çarpı atacağız. Zaten foruma resim yüklemek kolay, daha canlı olurdu. İlk sayfanın resimlisi evet. :A

• Güldürdün
  • Beğendim
Reactions: 12.Adam and Dosi
1 kutu kaldı diyodun bende öyle sandım mcklsldjfksjsjf
------

Anaaa ben @mrt-06 yı aç dedi sandım seyfo olmayınca
İlk teklif diye belirtmiştim :A
Neyse var mısın yok musun 8.500 TL'ye :A Yokum dersen 7 kutu açacaz. Yine yokum dersen 3-2-2 şeklinde gidecez :A
------

Yok tam kombinasyonluk değil, resimde 20 kutu görseli olacak rakamlı. Açıldıkça üzerine miktarı yazıp çarpı atacağız. Zaten foruma resim yüklemek kolay, daha canlı olurdu. İlk sayfanın resimlisi evet. :A
Anladım demek istediğini gündeme alırız öbür hafta uygulamaya geçebiliriz :D

• Harika
  • Beğendim
Reactions: 12.Adam and mrt-06
Fazla icat ile gelmeyin böylesi iyi :A 3 saat bazen 5 saat sürüyor yarışma :F en yorucu yarışma @xdragxx