Bildirimlere baktım 40 falan vardı. 1 tane kalmış yanıp duruyor. Sonra açıp geriye bakıp tespit ederim![]()
------
İlk sayfada açılanlar belli. Kim ne kadar açmış![]()
İşte letafet, işte zarafet , işte fazilet işte adam gibi adamlık.![]()
Yok tam kombinasyonluk değil, resimde 20 kutu görseli olacak rakamlı. Açıldıkça üzerine miktarı yazıp çarpı atacağız. Zaten foruma resim yüklemek kolay, daha canlı olurdu. İlk sayfanın resimlisi evet.Sizin için daha kolay olurdu ama bizim için de çok zor olurduÖnceden hazırlayalım desek bir sürü kombinasyon var onu da düşündüm ama olmaz yani
![]()
İlk teklif diye belirtmiştim1 kutu kaldı diyodun bende öyle sandım mcklsldjfksjsjf
------
Anaaa ben @mrt-06 yı aç dedi sandım seyfo olmayınca
Anladım demek istediğini gündeme alırız öbür hafta uygulamaya geçebilirizYok tam kombinasyonluk değil, resimde 20 kutu görseli olacak rakamlı. Açıldıkça üzerine miktarı yazıp çarpı atacağız. Zaten foruma resim yüklemek kolay, daha canlı olurdu. İlk sayfanın resimlisi evet.![]()
Fazla icat ile gelmeyin böylesi iyiYok tam kombinasyonluk değil, resimde 20 kutu görseli olacak rakamlı. Açıldıkça üzerine miktarı yazıp çarpı atacağız. Zaten foruma resim yüklemek kolay, daha canlı olurdu. İlk sayfanın resimlisi evet.![]()
Şu keçiyi sen ikna et n'olur.Yok tam kombinasyonluk değil, resimde 20 kutu görseli olacak rakamlı. Açıldıkça üzerine miktarı yazıp çarpı atacağız. Zaten foruma resim yüklemek kolay, daha canlı olurdu. İlk sayfanın resimlisi evet.![]()
Öyle bugün de 3 saat sürecek
Adam düşünürüz demiş dur kız, kanal yönetimi sunucuları özgür bıraksın.
Şu kalan 1 bildirimi nihayet tespit ettim. Tüm bildirimleri süpürdümÖyle bugün de 3 saat sürecekYok çok uğraştırıcı bir şey olmaz gibi anladım demek istediğini öbür hafta bakarız
![]()
Bende sunucuyum amaAdam düşünürüz demiş dur kız, kanal yönetimi sunucuları özgür bıraksın.![]()
Bravooo sanaŞu kalan 1 bildirimi nihayet tespit ettim. Tüm bildirimleri süpürdüm![]()
Yokum diyorsun yaniO da az para ya
Bana gözlük lazım snrm![]()
Uzayda daha fazla para kazanıyorumYokum diyorsun yani![]()
SjsjjsjjsjsBravooo sanaEmre de teklife cevap verse bir nerde kaldı sjklglsjl
Az para arttırın
Direk yokum desen yeterliydiAz para arttırın
16 @seyfullXh
Arkadaşa sabahtan beri kutumu açma büyük hissediyorum diyorum, açtı.. sinirim bozulduŞu kalan 1 bildirimi nihayet tespit ettim. Tüm bildirimleri süpürdüm
------
Bende sunucuyum amasadece bugün biraz misafir vs vardı
![]()