Zey TV Zey TV 🍒 FF Var Mısın Yok Musun- 3. Hafta Sona Erdi

Hamdi bey kim bu arada :A
O meşhur soruyu herkes soruyor. @xdragxx harici kimse bilmiyor. Eskilerden galiba :A
Bayram özelde ben yarışacağım :A

@Tolstoyevski normalde yarışmacı ama Ogün sunuculuk tecrübesi olacak ve bana kötü davranırsa o yarışınca burnundan fitil fitil getirtirim :A kanal ortağı demem yakarım :A

O meşhur soruyu herkes soruyor. @xdragxx harici kimse bilmiyor. Eskilerden galiba :A

@Tolstoyevski normalde yarışmacı ama Ogün sunuculuk tecrübesi olacak ve bana kötü davranırsa o yarışınca burnundan fitil fitil getirtirim :A kanal ortağı demem yakarım :A
Sırf kanalın ekonomik çıkarları adına seni maviyle gönderirsek aksine teşekkür etmen lazım :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi

İyi para kazanan oldu mu şu ana kadar :A

• Güldürdün
Yok yakınlaştırıp SS aldım normaldir :A forum kabul etmiyor orjinali, üstelik bu foto aslında çok uzaktan çekilen :A
Ve evet telefonum iPhone değil, normal fiyatta 5 kameralı android bir telefon ama kameralar ne işe yarıyor bilmiyorum. Hiç ayarlara bakmadım :F
O 5 kameranın yapamadığını iPhone'un tek kamerası yapıyor :A :(

• Güldürdün
İyi para kazanan oldu mu şu ana kadar :A
Maalesef evet :A
En düşük @Cervantes 25 bin. Kutusuna gitti.
@serhatt kutusunda 50 bin varmış ama son kalan kutu ile değiştirdi Hamdi Bey'i 100 bin tokatladı :A yani 150 bin aldı ama parlaklarla yedirip 5 parasız kalmış ve yarışmada kutu açmaya devam ediyor para veriyoruz :A
@emreemreu kutusuna gitti ve zaten kutusunda 500.000 vardı :A
@Mircan Saye ise serhat'ın aksine kendi kutusunda meğerse 150 bin varmış ama başka kutu seçince 50 bin ile ayrıldı. 100 bin kaybı oldu Hamdi Bey sevindi.
------

O 5 kameranın yapamadığını iPhone'un tek kamerası yapıyor :A :(
İdare ediyor beni :A yinede iPhone'li arkadaşlar sen çek senin kameram daha iyi diyorlar :bilmem:

@serhatt kutusunda 50 bin varmış ama son kalan kutu ile değiştirdi Hamdi Bey'i 100 bin tokatladı :A yani 150 bin aldı ama parlaklarla yedirip 5 parasız kalmış ve yarışmada kutu açmaya devam ediyor para veriyoruz :A
@Mircan Saye ise serhat'ın aksine kendi kutusunda meğerse 150 bin varmış ama başka kutu seçince 50 bin ile ayrıldı. 100 bin kaybı oldu Hamdi Bey sevindi.
@eskici geldi artık bana bakar parasız bırakmaz. :A

• Güldürdün
Reactions: eskici and Dosi
------

İdare ediyor beni :A yinede iPhone'li arkadaşlar sen çek senin kameram daha iyi diyorlar :bilmem:
Acun kimseye para kazandırmazdı siz çok fazla dağıtmışsınız :A
------

@eskici geldi artık bana bakar parasız bırakmaz. :A
Para ne arar la bende :A

• Güldürdün
Reactions: serhatt and Dosi
Acun kimseye para kazandırmazdı siz çok fazla dağıtmışsınız :A
Biz zenginiz ondan :AA bide program giden paraların en az 3 katını getiriyor zaten :A ama ne yapalım kurada çok şanslı oluyorlar :F
Başta siz illa değiştirirsiniz gibi şmalar oldu ama ben haftalık veya bir kaç gün önceden kura çekiyorum ve alınan SS ile iddiaları ve karalamaları çürüttük. Zaten öyle olsaydı herkes iyi para alamazdı. Bakalım ilk kim mavi ile ayrılacak :A

• Güldürdün
Reactions: eskici
Biz zenginiz ondan :AA bide program giden paraların en az 3 katını getiriyor zaten :A ama ne yapalım kurada çok şanslı oluyorlar :F
Başta siz illa değiştirirsiniz gibi şmalar oldu ama ben haftalık veya bir kaç gün önceden kura çekiyorum ve alınan SS ile iddiaları ve karalamaları çürüttük. Zaten öyle olsaydı herkes iyi para alamazdı. Bakalım ilk kim mavi ile ayrılacak :A
Ben yarışsam kesin mavi alırım :A şans yok bende :A

• Güldürdün
Reactions: xdragxx
  • Güldürdün
Reactions: Dosi and eskici

Forum İstatistikleri

Konular
173,114
Üyeler
8,483
Son Üye
justking