Ne kadar söyleyeyim sen özelden yaz banaAçmadan önce kutunda ne kadar para hissettiğini söylersin
------
@DarkLegenD hoşgeldin. Forumda gez toz sonra para kazanmak istersen aramıza katıl![]()
Ne kadar söyleyeyim sen özelden yaz banaAçmadan önce kutunda ne kadar para hissettiğini söylersin
------
@DarkLegenD hoşgeldin. Forumda gez toz sonra para kazanmak istersen aramıza katıl![]()
Yok daha nelerNe kadar söyleyeyim sen özelden yaz bana![]()
İşte mesaj budur
Ne gerek var bütçe kısmasına.. Son model cep telefonu+hizmetçi Dosi için hiçbir şeyBu nasıl bir fotoğraf kalitesizliğidir?Eve hizmetçi almak için telefon bütçesinde kısıtlama mı yaptın?
@xdragxx (1 ay sonra geri geldim, konuyu döndürüp dolaştırıp aynı yere getirdim...)
Telefonumun modelini az çok biliyorsunuz. İftira atmayınİşte mesaj budur
------
Ne gerek var bütçe kısmasına.. Son model cep telefonu+hizmetçi Dosi için hiçbir şey![]()
Paran olmadığı için değil mütevazı gözükmek için aldın... İsteseydin Iphone 12 de alabilirdinTelefonumun modelini az çok biliyorsunuz. İftira atmayınoldukça mütevazi biriyim
![]()
SjsjjsjjParan olmadığı için değil mütevazı gözükmek için aldın... İsteseydin Iphone 12 de alabilirdin![]()
Heh işte burada ayrılıyoruz senle @DarkLegenDSjsjjsjj
Yani bir bakıma. Param var evet ama mütevazi olduğum içinyoksa bende bilirim en iyisini almayı
PC bile almıyorum
![]()
Paralar suyunu çekmeye başladı ama. Bir ara hızlı iş bakıyordum saldım ama tekrar bakacağımHeh işte burada ayrılıyoruz senle @DarkLegenD
Biz istesek de Iphone 12 alamayız. Şu ekonomik şartlarda bilgisayarı da rüyamızda görürüz... Sen bugün çıksan markete pc+ıphone 12 ile dönebilirsin..
Paralar suyunu çekmeye başladı ama. Bir ara hızlı iş bakıyordum saldım ama tekrar bakacağım![]()
3. Yalı için ayırdığım parayı harcayamıyorum. Ev araba arsa paralarını günlük harcanan para olarak saymadığım için paralar suyunu çekmeye başladı dedim. Yoksa kanaldan trilyonlar kazanıyoruz
Arsa da mı varmııııııııış3. Yalı için ayırdığım parayı harcayamıyorum. Ev araba arsa paralarını günlük harcanan para olarak saymadığım için paralar suyunu çekmeye başladı dedim. Yoksa kanaldan trilyonlar kazanıyoruz![]()
Onun için ayrılan para dedim ama İlk yatırım yapılan durum o. Bir arsa bir kaç daire yaparArsa da mı varmııııııııış![]()
Bu zenginlik karşısında şaşırdım...Onun için ayrılan para dedim ama İlk yatırım yapılan durun o. Bir arsa bir kaç daire yapar![]()
Beni siz zengin sanıyorsunuz. Bende ondan dolayı artık istediğiniz gibi yazacağımBu zenginlik karşısında şaşırdım...![]()
Hayır sende kurada yer alıyorsunbiz sana aşama aşama deriz zamanı gelince merak etme. .
Tek yapacağın:
2 numara serhatı açalım diyeceksin, bizde sana eminmisin son kararın mı diyeceğiz. Sen nezamamş son kararım dersen açıyoruz ve şu kadar para çıktı diyoruz.
8 kutu açtığında sana 'Hamdi bey bu kadar teklif ediyor, var mısın yok musun? Diye soruyoruz'
kabul etmezsen sonra 7 kutu açıyoruz. Eğer ki hep tekliflere hayır dersen en sonda senin kutun ve başkasının kutusu kalıyor.
Diyelim tabloda 50 bin ve 100 bin kalmış. Bunlardan biri senin kutunda. Hamdi bey ise sana 70 bin veriyorum al git diyor.
Sende ya 70 bin alırsın, ya kendi kutundaki parayı almak istersin. Yada ben kalan diğer kutuyu kendime alacağım o benim olsun diyorsun.
Bu şekilde @Doğan
İncelerim bir ara detaylıca@eskici seni programa alıyorumşimdilik seyircisin ama bir kaç bölüm sonra kutu açan olursun. @DarkLegenD ile diğer yarışmacıların başını yakarsınız. Detay konuda ama kısa özet burda:
Cuma aksamı yeni bölüm var. Ozamanda bakarsın olmadı. Bu arada ilk konuda spoi kutusunda ayrıca son bölüm özeti var. Bakarsınİncelerim bir ara detaylıca![]()
İyice Acun olmuşsunCuma aksamı yeni bölüm var. Ozamanda bakarsın olmadı. Bu arada ilk konuda spoi kutusunda ayrıca son bölüm özeti var. Bakarsın![]()
Zaten Acun'dum ama bu program ile @xdragxx içimdeki canavarı iyice çıkardıİyice Acun olmuşsun![]()
Hamdi bey kim bu arada