Yok mu dosi sizin orda dilek kuyusu falanBu kez ölmüş gibi tövbe tövbe
------
Teker teker gelin![]()
Bir ara benim adıma 5 kuruş falan at bari sklgsjklk
Yok mu dosi sizin orda dilek kuyusu falanBu kez ölmüş gibi tövbe tövbe
------
Teker teker gelin![]()
Atarken ne diyeceğim varsa tabiYok mu dosi sizin orda dilek kuyusu falan
Bir ara benim adıma 5 kuruş falan at bari sklgsjklk
Mutlu olsun de...Atarken ne diyeceğim varsa tabi![]()
Cuma günkü yarışmacımız @EmreCan Kendisi zamanında Erol Bulut'u tokatlamak istediğim zaman Instagram dm'den Aykut seni tokatlamak istiyor yazmıştı bu sebeple de sempati duyduğum bir yarışmacı olacak
Kendisi de müsait olursa cuma günü 6.30-7.00 arası bir saatte başlarız.
Eyvallah haci abimBen sana inanıyorum @EmreCan![]()
Aç dediğin zaman açarım
Açmadan önce kutunda ne kadar para hissettiğini söylersinAç dediğin zaman açarım![]()
Hoş buldum.Açmadan önce kutunda ne kadar para hissettiğini söylersin
------
@DarkLegenD hoşgeldin. Forumda gez toz sonra para kazanmak istersen aramıza katıl![]()
Dur kısaca şu mesajda varHoş buldum.Yine hangi kazanamayacağım yarışmayı düzenliyorsunuz bakalım?
![]()
Tek yapacağın:
2 numara serhatı açalım diyeceksin, bizde sana eminmisin son kararın mı diyeceğiz. Sen nezamamş son kararım dersen açıyoruz ve şu kadar para çıktı diyoruz.
8 kutu açtığında sana 'Hamdi bey bu kadar teklif ediyor, var mısın yok musun? Diye soruyoruz'
kabul etmezsen sonra 7 kutu açıyoruz. Eğer ki hep tekliflere hayır dersen en sonda senin kutun ve başkasının kutusu kalıyor.
Diyelim tabloda 50 bin ve 100 bin kalmış. Bunlardan biri senin kutunda. Hamdi bey ise sana 70 bin veriyorum al git diyor.
Sende ya 70 bin alırsın, ya kendi kutundaki parayı almak istersin. Yada ben kalan diğer kutuyu kendime alacağım o benim olsun diyorsun.
Bu şekilde @Doğan
Acun Ilıcalı'dan telif izni almışsınızdır umarım.Dur kısaca şu mesajda var
Var mısın yok musun![]()
Yeni bölümde olmayı unutmayınmeşhur tavşan arkadaşım ile duyuru yapalım dedik
-Foto-
2011'den beri var olan bir yarışma buAcun Ilıcalı'dan telif izni almışsınızdır umarım.Milyarder/trilyoner olmasına rağmen kafaya koyarsa kapattırır forumu.
Forumdaki işlerimi (hiçbir işim yok) halledeyim buraya dönüş yaparım.
![]()
Tek yumrukta bayıltırım bu arkadaşı.Bu arada @DarkLegenD eğer katılmazsan üzerine bu arkadaşı salarım 😡
2011'den beri var olan bir yarışma bu![]()
O sandığın tavşanlardan değilTek yumrukta bayıltırım bu arkadaşı.![]()
Elleriyle alev topu mu atıyor, ne yapıyor?O sandığın tavşanlardan değil![]()
Kılıktan kılığa giriyorElleriyle alev topu mu atıyor, ne yapıyor?![]()
Bu nasıl bir fotoğraf kalitesizliğidir?
Yok yakınlaştırıp SS aldım normaldirBu nasıl bir fotoğraf kalitesizliğidir?Eve hizmetçi almak için telefon bütçesinde kısıtlama mı yaptın?
@xdragxx (1 ay sonra geri geldim, konuyu döndürüp dolaştırıp aynı yere getirdim...)
@bazinga bey'in bu işe el atması lazım... Tost makinesiyle çekilmiş fotoğrafları avatar yapmak zorunda kalıyoruz...Yok yakınlaştırıp SS aldım normaldirforum kabul etmiyor orjinali, üstelik bu foto aslında çok uzaktan çekilen
Ve evet telefonum iPhone değil, normal fiyatta 5 kameralı android bir telefon ama kameralar ne işe yarıyor bilmiyorum. Hiç ayarlara bakmadım![]()
JPG'ye çevirip https://tinyjpg.com adresinde kayıpsız küçülttüğünüz hemen her fotoyu kabul eder forum.@bazinga bey'in bu işe el atması lazım... Tost makinesiyle çekilmiş fotoğrafları avatar yapmak zorunda kalıyoruz...