Tolstoyevski'nin Forumda 7. Yılı

Yok kaybolmuş bende :A @Cervantes tarayıcıyı açık bırakma durumudur :A

İlginç ama gecenin o saatinde forumda yoktu :A @Cervantes Gerçi gecenin 4'ünde neredeyse kimse yoktu, in cin futbol maçı oynuyordu :A
Tarayıcıyı açık bırakmadım. Sabah uyandığımda ekrana bildirim olarak gelmişti, tıkladım ama hata verdi. :A Zaten mesajımı sildim, konu açıldığında ilk defa duyuyormuş gibi yapacağım. :Z

Tarayıcıyı açık bırakmadım. Sabah uyandığımda ekrana bildirim olarak gelmişti, tıkladım ama hata verdi. :A Zaten mesajımı sildim, konu açıldığında ilk defa duyuyormuş gibi yapacağım. :Z
Silme yerine edit yeterliydi. Zaten alıntı yapıldı sorun değil :A

• Güldürdün
Reactions: Cervantes
Benim kutlama konumu geçti :F gerçi benimki etiketsiz konu :A

Bu konudaki ilk mesaj 24 reaksiyon almış cidden çok iyi ama seninkisi de etiketsizdi o yüzden seninkisi daha bir başarı :A

@Cervantes mesajını geri getirdim bu arada silmene gerek yoktu diye ama istersen yine silinebilir :A

• Güldürdün
Reactions: Cervantes and Dosi
Bu konudaki ilk mesaj 24 reaksiyon almış cidden çok iyi ama seninkisi de etiketsizdi o yüzden seninkisi daha bir başarı :A

@Cervantes mesajını geri getirdim bu arada silmene gerek yoktu diye ama istersen yine silinebilir :A
Sizin için sıkıntı yoksa kalsın, ben sizin için sıkıntı olursa diye silmiştim. :A Merakla bekliyorum bakalım yeni projenin detaylarını. Hayırlı olsun şimdiden. :Z @Tolstoyevski @Dosi

• Güldürdün
Sizin için sıkıntı yoksa kalsın, ben sizin için sıkıntı olursa diye silmiştim. :A Merakla bekliyorum bakalım yeni projenin detaylarını. Hayırlı olsun şimdiden. :Z @Tolstoyevski @Dosi

Çok teşekkür ederim, çok basit, biraz amatör ve ilkel ama bir o kadar da eğlenceli bir format olacak @Dosi nin de hakemliğiyle :A :Z

• Güldürdün