Avatarındaki gömlek gibi masmavi kutu açacak.Sanırım, başlangıçta ilk defa benim kutumu tercih eden sen oldun. Mavi olduğunu düşünüyorum kutumun.
------
Her zaman buradayım ben.![]()
Avatarındaki gömlek gibi masmavi kutu açacak.Sanırım, başlangıçta ilk defa benim kutumu tercih eden sen oldun. Mavi olduğunu düşünüyorum kutumun.
------
Her zaman buradayım ben.![]()
Kutusunda 5.000 TL vardı. Güzel gidiyorsun. Teklife son 6 kutuuuuuO zaman benin son kararım Acun bey @xdragxx
Evet, oyun oynuyordum bildirim gelince geldim hemen.Bildirim gelince ışınlandın demek![]()
Henüz mavi açamadım. Nerde bu maviler.Kutusunda 5.000 TL vardı. Güzel gidiyorsun. Teklife son 6 kutuuuuu
Teşekkür ederim. Kutunda sarı vardı.Evet, oyun oynuyordum bildirim gelince geldim hemen.Genelde kutum sonlara doğru tercih ediliyordu, o yüzden çıkmıştım.
![]()
Sen bulacaksın onu daHenüz mavi açamadım. Nerde bu maviler.
Oh, kırmızı çıkmamış.Kutusunda 5.000 TL vardı. Güzel gidiyorsun. Teklife son 6 kutuuuuu
Kırmızıdan iyidir, umarım iyi bir para kazanırsın.Teşekkür ederim. Kutunda sarı vardı.
Ne var bakalım yemekteBende Mircan yemek molasındayken fırına atacağım yemeği hazır ettim attım. Şimdi vaktim bol![]()
Afiyet olsun şimdidenBende Mircan yemek molasındayken fırına atacağım yemeği hazır ettim attım. Şimdi vaktim bol![]()
Doğum günün nedir?Afiyet olsun şimdiden
23 mart diyorum ve 23 numaralı kutuyu yani @cehennet in kutusunu açmak istiyorumDoğum günün nedir?![]()
Izgara kanatNe var bakalım yemekte![]()
Güzeeel afiyet olsun yanına da bulgur pilavı yapIzgara kanatfırın telinin üstüne sermişim
yanınada kızarmış patates
![]()
Simit sevmiyordu sanki. Bu aralar yapayım onu
Mercimekli bulgur düşündümde patates vardı gerek yok dedimGüzeeel afiyet olsun yanına da bulgur pilavı yap![]()
Yok seviyorum ama uğraşmaya değer bir şey olarak görmüyorum hazır alınır yaniSimit sevmiyordu sanki. Bu aralar yapayım onu@xdragxx
Kendisi yok sanki ama ben onun kutusundan mavi hissediyorum.@cehennet kutunda ne hissediyorsun o zaman?