Geldi geldi reaksiyon aldımYemek molasının bitmesine 1 dakika kaldı bakalım gelecek mi![]()
Geldi geldi reaksiyon aldımYemek molasının bitmesine 1 dakika kaldı bakalım gelecek mi![]()
Geçen yemek molası değil 3-4 saat ara olduHer bölüm yemek molası vermekte adet oldu![]()
Yeşil diye bir şey yokKutumda yeşil hissediyorum.
Öyle bir renk de mi vardıKutumda yeşil hissediyorum.
Bizde yeşil yok, mavi sarı ve kırmızıKutumda yeşil hissediyorum.
Yok yok öyle bir renkÖyle bir renk de mi vardı
Herzaman aktif olan @Emre Ozansoy şuan yok gibiBen yeni kutu olarak 21 numaralı @Emre Ozansoy diyorum.
Emre buralarda kutusu hakkında fikrini alalım o zaman hemenBen yeni kutu olarak 21 numaralı @Emre Ozansoy diyorum.
Mavi ve sarının birleşimi cehalet kötü bir şeyBizde yeşil yok, mavi sarı ve kırmızı![]()
Kendisi yoksa peki siz ne hissediyorsunuzHerzaman aktif olan @Emre Ozansoy şuan yok gibi![]()
Yok var yazar şimdiKendisi yok peki siz ne hissediyorsunuz
Sanırım, başlangıçta ilk defa benim kutumu tercih eden sen oldun. Mavi olduğunu düşünüyorum kutumun.Ben yeni kutu olarak 21 numaralı @Emre Ozansoy diyorum.
Her zaman buradayım ben.Herzaman aktif olan @Emre Ozansoy şuan yok gibi![]()
Teşekkür ederim düşünceni paylaştığın için.Sanırım, başlangıçta ilk defa benim kutumu tercih eden sen oldun. Mavi olduğunu düşünüyorum kutumun.
------
Her zaman buradayım ben.![]()
Bildirim gelince ışınlandın demekSanırım, başlangıçta ilk defa benim kutumu tercih eden sen oldun. Mavi olduğunu düşünüyorum kutumun.
Her zaman buradayım ben.![]()